Bedømmelse af La Flora Resort & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

1217 bedømmelser
Meget godt
 
719
Godt
 
362
Middel
 
97
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

04-06-2019

Indlæg af mbkaare

Fint hotel til vandet

Familieferie, rigtigt fint hotel med pæne værelser. Da vi tjekkede ind på værelse virkede vores aircondition ikke, så vi henvendte os i reception og det blev lavet i løbet af 45 min. Foran hotellet er der en fin og som er helt ren. Der ud over har de et rigtig flot udvalg på deres morgenmad. Jeg ville gerne besøge hotellet igen.

 
25-11-2018

Indlæg af Erling K

Dejligt hyggeligt hotel med super personale

Utroligt hjælpsomt og venligt personale, dejligt værelse og poolområde. Vi havde en dejlig ferie på dette hotel, alt fungerer på La Flora som ligger direkte ved stranden. Hotellet ligger rigtigt godt på den smukke Khao Lak strand med let adgang til små resturanter og butikker lige rundt om hjørnet. Kan godt forstå Hotellet er så populært, man føler sig virkelig godt tilpas.

 
22-03-2018

Indlæg af 786annep Skovlunde, Danmark

Dejlig hotel, super hjælpsom personale

Hej Vi besøgte dette hotel i marts 2018, rigtig god oplevelse, dejlige værelser, super rengøring. Meget hjælpsom og smilende personale. Morgenmaden var super, super lækker, her var alt hvad man kan tænke sig. Hotellet har god beliggenhed, lige ud til vandet, tæt på butikker, marked og resturanter.

 
15-02-2018

Indlæg af Jørgen N

Super oplevelse !

Super service, høj standard på service, medarbejders imødekommelse og ikke mindst fantastisk beliggenhed ! Har været der i februar 2018, og tilbage i 2008 - standarden er uforandret fremragende ! Bedste hilsner Familien Holme Nielsen fra Allerød, Danmark

 
21-03-2017

Indlæg af Dragquist Region Hovedstaden, Danmark

Bedste sted

Var her med familie, og har haft nogle rigtige gode oplevelser. Personalet er meget venligt og børnevenligt. Stedet ligger lige ned til en flot strand. Ligger man i poolene kan man stadig se ud over havet. Morgenmaden på stedet rummer alle de ting man kan tænke sig. Ved frokosten kan anbefales madvognen der kommer hver dag, og holder omme bag hotellet. Til aftensmaden, ligger der masser af gode restauranter i området, hvor der er alle mulige kulinariske oplevelser. Guiderne gør sig rigtigt umage for at give den bedste mulige oplevelser. Hvis der er tid til det, kommer der ex. et ekstra stop, hvor man kan opleve en lokal markedsplads eller udkigspost. Når man er på tur, er man i de bedste hænder, og man får en masse oplevelser. Jeg kan godt forstå, at stedet har flere gæster der kommer igen og igen. Det er jeg sikker på vi også vil.