Bedømmelse af La Flora Khao Lak

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 18 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Meget høj rengøring, også af poolområdet
-
Måske lidt bedre forhold for ryger, men et par borde eller lignede med parasoller

Bekræftet køb : 2020-03-22


10 ud af 10

+
Udsigten fra værelset. Personalet. Beliggenhed ved vandet. Strandstole til alle.
-

Bekræftet køb : 2020-01-19


9 ud af 10

+
personal
-

Bekræftet køb : 2019-11-16


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-15


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-04-15


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-15


9 ud af 10

+
Beliggenhed ved stranden. Ikke så mange mennesker på stranden. Dejlig pool
-
Der mangler stole ved terrassen/balkon. Vi er 4 mennesker - der er to stole. Vi fik det klaret ved at spørge efter flere stole

Bekræftet køb : 2019-03-01


9 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigten fra restauranten
-
Menukortet - det er kedeligt, og vi oplevede ikke, at det levede op til tidligere standard.

Bekræftet køb : 2019-02-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

60 bedømmelser
Meget godt
 
49
Godt
 
10
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

05-03-2020

Indlæg af JLJAArhus Århus, Danmark

Afslappende atmosfære i lækre rammer

La Flora er absolut blandt mine favorithoteller i Thailand, og det nyrenoverede hotel fremstår nu mere charmerende end nogensinde. Det nye “seaside” afsnit har et dejligt poolområde med solsenge og cabanas, de sidste ideelle hvis ai rejser som familie. Værelserne er store og rummelige, med en stilfuld og moderne indretning. De skønne pool access værelser kan varmt anbefales. Her er der adgang til et særligt pool område direkte fra terrassen hvor I har jeres egne solsenge. Derudover har værelset et lækkert badeværelse med badekar, rain showet badeniche og to håndvaske så der ikke bliver kø! Restauranten ligger helt ud til stranden, så man kan nyde udsigten til havet hele dagen og ikke mindst solnedgangen. Personligt mener jeg at beliggenheden er en af de bedste i Khao Lak og kvaliteten af maden er helt i top - hvad enten I vælger thai eller internationalt. Det er også i restauranten, at morgenmaden nydes. La Flora har ligeledes et hyggeligt spaafsnit samt et poolområde for børn, hvor der ligeledes ligger en skøn børneklub med søde og venlige “barnepiger” ansat - vires børn elskede at komme lidt væk fra solen og sidde indenfor og tegne eller klatre rundt i legetårnet. Fra La Flora tager det kun få minutter at gå ud til Khao Laks store udvalg af gode restauranter og små butikker samt det lokale marked, der holder åben hver anden dag. Jeg ser frem til at vende tilbage til La Flora Khao Lak og nyde flere feriedage i skønne omgivelser og med et meget højt serviceniveau.

 
11-02-2020

Indlæg af Ralph B Kolding, Danmark

Nyt lækkert hotel

Nyrenoveret lækkert hotel direkte ned til stranden med vidunderligt pool område. Værelserne rene og fine men lidt små. Maden på hotellets egen restaurant Sire er lækker og ikke specielt dyr og kan indtages helt nede ved strandkanten medens aftensolen går ned over Andamaner havet. Venligt imødekommende personale.

 
03-01-2020

Indlæg af thomaskS7568VH Greve, Danmark

Smukt hotel

Er lige kommet hjem, efter 17 dage i Thailand. Vi havde den sidste uge på la flora i khao lak. Hotellet er nyrenoveret og ligger helt ned til vandet. Flotte værelser og morgenmaden er fantastisk. Utrolig søde og imødekommende personale.

 
08-12-2019

Indlæg af birthekmunch

Skal opleves😀

Hotellet er nyrenoveret og skønt. Det ligger lige ned til vandet. Her er rent og hyggeligt. Vi spiste hele ugen i restauranten Siri på hotellet. Maden var varieret og skøn. Omgivelsen kunne ikke være bedre. De ansatte var ovenud venlige og serviceminded. Vi kommer der gerne igen. Eneste minus er, at det er meget meget varmt. 😉

 
22-03-2020

Indlæg af Erandavillasamui Chaweng, Thailand

8th Anniversary with my favorite La Flora Khao Lak

This is my third visit here. After renovating the room are perfect with full facilities, the best 7ft bed make you feel sleep in the powder soft sand. Pool access seaside is the good choice for our anniversary. Fresh up morning with jumping in the pool. Pool bar is the top!!! You can enjoy the drink with cool beer and cocktails. Great happy hour at 5.30-6.30 pm. Lek and Ju are good take care of all customers even we are Thai people. Breakfast also the best. You can get fresh sushi with local thai food with good taste. Can’t wait to comeback on my forth visit. I give the credit to Khun B Resident Manager that running her team with professional way. Thank you very much for make my anniversary with best best memories. We can’t thank you enough to Khun B and her team. See you again soon!!!! 🥰