Bedømmelse af Fanari Khaolak Resort Courtyard

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 35 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-
når hotellet beskrives var det måske godt hvis der blev gjort opmærksomt på at det er prima russer og kineser der gæster hotellet. Flere liggestole ved polen.

Bekræftet køb : 2019-04-13


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-04-01


9 ud af 10

+
Servicen fra personalet
-

Bekræftet køb : 2019-03-30


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-30


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-15


8 ud af 10

+
Swimmingpoolen ved bungaloverne
-
Det ville være rart med nogle hynder i stolene på terrassen.Madresserne i sengene var noget hårde.

Bekræftet køb : 2019-03-15


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-08


10 ud af 10

+
Rigtige søde personaler. Ligger mellem byen og strand. Ingen larm ( pub - dickomusik )
-

Bekræftet køb : 2018-12-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

246 bedømmelser
Meget godt
 
73
Godt
 
118
Middel
 
35
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

17-03-2019

Indlæg af 597annemettev

Fint lille hotel

Super fint hotel til prisen. Boede i sea- front delen af hotellet som ligger lige til havet. Godt værelse i lille bungalow. Fin morgen mad, kan klart anbefales. Tæt på restauranter, butikker og marked.

 
19-02-2018

Indlæg af Anne H Kalundborg, Danmark

Vidunderligt hotel. Skøn mad. God betjening. Super beliggenhed

Et dejligt hotel. Skønne værelser. Det bedste hotel vi har boet på. Vi fik værelser ud til poolen. Store gode senge. Vi vil helt sikkert komme tilbage hertil. Morgenbuffeten var helt fantastisk. Poolen er stor og rigtig skøn.

 
23-01-2018

Indlæg af michaelpE7173KX Hvidovre, Danmark

Fantastisk hotel til prisen

Vi var 9 personer i 3 generationer afsted på ferie. Vi boede i 3 rummelige bungalows, og var meget tilfredse med både værelser, pools, morgenmad samt hotellets personale. Kort gåafstand til en god strand med gode udbud af mad, drikke og massage. Hvis man har små børn med så prøv at tage en tuktuk til white sands beach. den er meget børnevenlig.

 
22-10-2014

Indlæg af KIMHOLM Hvidovre, Danmark

Fantastisk til prisen

Rejste 5 par. Var meget spændte på hvordan hotellet var da vi kun havde givet under 120 kr for en overnatning med morgenmad. Vi blev positivt overrasket over værelsernes standard. Blev modtaget af smilende staff og masser af dem. Reception i topklasse. Morgenmad over standard. Hotellet er ikke luksus men langt over hvad man giver for det.

 
03-08-2013

Indlæg af MaibrittBodin Viby Sjælland, Danmark

Fantastisk ro

Super lækkert hotel med en fantastisk pool. Kan anbefale værelser med pool access. :-) Flot hotelværelser og lille hyggelig ressort med masser af muligheder. Oase midt i khao lak. Er du træt af ræset på Phuket kan dette sted anbefales.