Fakta om Khao Lak

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 50 DKK pr. person. En øl koster ca. 18 DKK.

Transfer:

Fra Phukets lufthavn til Khao Lak ca. 1 time og 15 min. med bus. Fra Krabi til Khao Lak ca. 3 timer med bus. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Lange, dejlige sandstrande. Her skal man ikke bekymre sig om trængsel! I september-oktober kan det blæse meget, hvilket udelukker muligheden for dykning og badning. Brandmænd forekommer. Khao Lak er en nationalpark og det er sjældent muligt at leje solstole på strandene.

Forlystelser:

Godt forlystelsesliv på restauranter og barer. I Bangniang kan man opleve et thailandsk "ladyboys" show.

Transport:

Busser kører dagligt til den nærmeste by Takua Pa, ca. 1 times rejse. Desuden kører en bus til Phuket, flere gange om dagen. Det tager ca. 1,5 time med lokalbussen. Scooter-taxi og taxi findes, men kun i begrænset omfang. Mange hoteller har egne minibusser med chauffør, som kan lejes.

Sport:

Dykning og snorkling er den aktivitet, som er mest populær. To 18-hullers golfbaner i nærheden. Der er også gode trekkingmuligheder.

Betalingsmuligheder:

Kreditkort kan anvendes på visse vekslingskontorer. Hæveautomater findes i Bang Niang og Khao Lak centrum.

Værd at vide:

Khao Lak er et nationalparkområde og det er ikke tilladt at udleje solstole på stranden. Dog har hotellerne tilladelse til at have solstole på private dele af stranden.

Areal og befolkning:

Phang Nga er en af de 76 provinser og har en størrelse på 4.170 km2 og ca. 240.560 indbyggere. Khao Lak har ca. 5.250 indbyggere.