1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Executive-værelser

Fine executive-værelser beliggende på en af de fem øverste etager på hotellet og med smuk udsigt over Bangkok og Sukhumvit-området. Dobbeltseng eller enkeltsenge og væg til væg-tæppe. Fladskærms-tv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads. Gæster i executive-værelser har også separat ind- og udcheckning. Du får også adgang til Executive-lounge på 24. etage, hvor der serveres morgenmad fra en a la carte-menu samt drinks før middag.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Rummelige familie-værelser med en dobbeltseng og en køjeseng. Nogle familie-værelser har væg til væg-tæppe. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, deponering og wifi. Strygefaciliteter. Tøfler og hårtørrer. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelser

Fine superior-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Gratis aircondition, wifi og deponering. Minibar. Væg til væg-tæppe. Strygefaciliteter. Hårtørrer og tøfler. Bad/brus og toilet. Ingen udeplads.
Antal personer: 1-3 personer.