Vores rejsemål, Sri Lanka

rejsemål sorteret efter

Bentota

Rejs til Sri Lanka og oplev rolige Bentota -  en rejse som garanterer vidunderlige strande og ægte lokalkolorit i naturskønne omgivelser.

Læs mere om Bentota 5 hoteller

Negombo

Negombo er en farverig by, som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden Colombo. Du flyver hertil med 5-stjernede Qatar Airways og kan vælge mellem flere hoteller, der alle er omgivet af smukke kokospalmer lige ved stranden.

Læs mere om Negombo 7 hoteller

Hikkaduwa

Rejs til badebyen Hikkaduwa - en af Sri Lankas ældste og mest populære feriebyer, med en lokal stemning. Det er et ferieparadis for dig, som kan lide at bruge dine feriedage på dykning og snorkling, og er et perfekt udgangspunkt for udflugter i området. Om aftenen vågner strandbarerne, og her er et ...

Læs mere om Hikkaduwa 2 hoteller

Habarana

Nyhed! Et herligt sted for alle safarielskere! Lille Habarana er det perfekte udgangspunkt for vildmarksture i junglen, og den nærliggende nationalpark Minneriya er kendt for sin store elefantbestand. En anden velbesøgt seværdighed er den historiske by Sigiriya med fine paladser.

Læs mere om Habarana 1 hoteller

Kandy

Kandy på Sri Lanka er som taget ud af en Indiana Jones-film med overdådige templer, kongelige paladser og tropiske haver. Byen, som er Sri Lankas næststørste, er en af buddhismens mest hellige steder, hvortil man valfarter for at få et glimt af Buddhas venstre hjørnetand, som bevares i Tandens Tempe...

Læs mere om Kandy 1 hoteller

Colombo

Velkommen til Colombo – en farverig storby på Sri Lankas vestkyst. Her kan du se frem til et fantastisk udbud af seværdigheder, kultur og forlystelser. Colombo er et shoppingmekka og du kan købe alt mellem himmel og jord. Oplev f.eks. et tusind år gammelt tempel, der blev besøgt af Ghandi, Sri Lanka...

Læs mere om Colombo 2 hoteller

Galle

Rejs til den farvestrålende havneby Galle på sydlige Sri Lanka. Her kan du bo på det nybyggede hotel Amari nord for Galle, og du kan kombinere afslappende strandliv med menneskemylder i Sri Lankas fjerde største by.

Læs mere om Galle 2 hoteller

Nuwara Eliya

Nuwara Eliya har tiltrukket turister i mere end hundrede år, hvilket ikke er svært at forstå. Det milde klima og byens smukke beliggenhed blandt frodige bjerge og theplantager har tiltrukket turister siden de britiske koloniherrer afholdt ferier her i slutningen af 1800-tallet. I dag er flere af de ...

Læs mere om Nuwara Eliya 1 hoteller

Weligama Bay

Nyhed! Den rolige Weligamabugt ligger i det sydlige Sri Lanka. Weligama betyder den sandede by, et navn der passer godt til dette charmerende sted med en bred sandstrand som hovedattraktion.

Læs mere om Weligama Bay 2 hoteller

Yala

Med Yala som udgangspunkt er du nær fantastiske naturoplevelser på Sri Lanka. Her ligger nationalparkerne Yala og Udawalawe hvor du kan opleve mange dyrearter. For at komme så nær dyrene som muligt, kører du som besøgende rundt i åbne jeeps.

Læs mere om Yala 1 hoteller