1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Grand Hotel

  • • Elegant hotel med historie
  • • Fantastisk have med grøntsager
  • • Indgår i kombinationsrejse Det sydlige Sri Lanka

Bo på det smukke Grand Hotel i Nuwara Eliya og kom tilbage til en svunden tid. Værelserne er stilfuldt indrettede og restauranten serverer grøntsager fra hotellets egen have. Om dagen kan du besøge de nærliggende theplantager eller tage på kortere udflugter. Om eftermiddagen kan du slappe af i den elegante tesalon eller spille en omgang billard på det over hundrede år gamle billardbord.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Grei beliggenhet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Grand Hotel i Nuwara Eliya har en lang historie som går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet, og ligger smukt blandt theplantager. Hotellet, som er bygget i kolonistil, har en buffetrestaurant som serverer morgenmad, frokost og middag med hjemmedyrkede krydderurter og grøntsager med en fantastisk udsigt over haven. Der findes også en restaurant med forskellige temaer, f.eks. thailandsk og indisk. På hotellet er der en smuk thesalon, der serverer grillretter om aftenen. Vinbar.

Gratis fitness. Spa med blandt andet massage og sauna mod betaling. Hotellet har et aktivitetscentrum, hvor man kan booke forskellige aktiviteter som fiskeri og cykelture. Cykeludlejning mod betaling. Fiskeudstyr mod betaling. Billard. Gratis wifi på fællesområder. Legerum og legeplads. Reception som er åben døgnet rundt. Souvenirbutik. Vaskeservice mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Jule- og nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.

Bemærk venligst at flyvninger til Sri Lanka er med Qatar Airways og med mellemlanding og skifte i Doha. Alle flydetaljer og tidsplan fremgår af din flybillet.

Bo her på vores kombinationsrejse

For at bo på Grand Hotel med Apollo, skal du booke vores kombinationsrejse, hvor du både får en uges rundrejse på egen hånd og en uges sol- og badeferie. Læs mere om vores kombinationsrejse til Sri Lanka.

 

Book kombinationsrejser

70 13 33 00
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

 

Book kombinationsrejse online