Udflugter, Negombo

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Hvalsafari og Galle Dutch Fort

Afgår fra: 

Oplev en hvalsafari under din ferie på Sri Lanka. Vi går om bord på båden tidligt om morgenen i Mirissa Fisheries Harbour. I et behageligt tempo sejler vi ud på det Indiske Ocean, og hvis vi er heldige ser vi både blåhvaler, brydehvaler, spækhuggere, delfiner, hvalhajer og havskildpadder. Efter nogle timer på havet vender vi atter tilbage til havnen, og tager med bussen til Galle hvor vi spiser frokost på en lokal restaurant og besøger Galle Dutch Fort.

Frokost og indgang til Galle Dutch Fort er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 1488 DKK
Børn (2-11 år): 748 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Safari i Yala Nationalpark – 2 dage

Afgår fra: 

Tag med på en 2-dags udflugt til Yala Nationalpark i det sydøstlige Sri Lanka. Nationalparkens område er på cirka 1000 kvadratkilometer og indeholder både skov, steppe og laguner. I nationalparken findes der 44 forskellige arter af pattedyr, 215 forskellige fuglearter og parken er særlig vigtig for bevarelsen af Sri Lankas elefanter og havfugle. Yala nationalpark er desuden kendt for at være et af de bedste steder til at se leoparder.

Dag 1
I løbet af eftermiddagen begiver vi os ud på jeepsafari i Yala Nationalpark og spejder efter både elefanter, leoparder og vandbøfler. Aftenen afsluttes med middag og overnatning på hotel i Yala Nationalpark.

Dag 2
I løbet af dag 2 kan du selv vælge, om du vil følge med på en tidlig morgensafari i nationalparken eller om du efter morgenmaden hellere vil have lidt tid på egen hånd. Herefter tager vi sammen til byen Galle, kolonibyen der ligger på UNESCO’s Verdensarvsliste, oplev byen på egen hånd inden vi tager tilbage til vores hotel.

I udflugten indgår transfer med aircondition og engelsktalende guide, entré til Yala Nationalpark, sightseeing i Galle samt hotelovernatning med halvpension. Frokost og morgensafari på dag 2 er ikke inkluderet i prisen, men betales direkte på stedet.

Voksne (12+ år): 2149 DKK
Børn (2-11 år): 1078 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Udflugt med overnatning
Udflugtsdag: Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Book

Udawalawe Nationalpark

Afgår fra: 

En hyggelig heldagsudflugt for hele familien! Vi starter tidligt om morgen og tager til Udawalawe Nationalpark, hvor vi både skal på safari samt besøge The Elephant Transit Home. Centeret tager i mod skadede og forældreløse elefanter fra hele Sri Lanka, og giver dem omsorg indtil de igen er friske og kan klare sig selv. Derefter slippes de fri i Udawalawe Nationalpark, som foruden elefanter også rummer flere arter af hjorte, vildsvin, vilde bøfler og de mere sjældne leoparder.

Efter besøget i nationalparken er det tid til frokost på en lokal restaurant, inden vi tager tilbage mod vores hoteller.

Frokost, entré og engelsktalende guide er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 1620 DKK
Børn (2-11 år): 814 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Dagsudflugt til Kandy

Afgår fra: 

Vi tilbringer dagen i Kandy, Sri Lankas næststørste by. På vejen nyder vi de smukke udsigter over landsbyerne. Nær Kandy besøger vi den berømte botaniske have Royal Botanical Garden i Peradeniya med orkidéhus og tusindvis af planter.. Her havde Lord Louis Mountbatten sit hovedkvarter under 2. verdenskrig. Han var Britiske Indiens sidste vicekonge og bror til Sveriges droning Louise. Vi besøger også Sri Dalada Maligawa, templet hvor en hjørnetand man mener har tilhørt Buddha opbevares. Frokosten nydes på en lokal restaurant. Vi ser også den smukke sø i byens centrum, en udsigtsplads og på hjemvejen stopper vi ved Giragama tefabrik. Vi kommer retur sent på aftenen..

Frokost, engelsktalende guide samt entre til templet og den botaniske have er inkluderet i prisen. Husk ved besøg i templet at have knælange bukser eller kjole på samt tildækkede ankler.  Udvis respekt for de lokale regler angående fotografering etc. i templet.

Shopping i Colombo

Afgår fra: 

Colombo er sri Lankas hovedstad og byen er både rig på historiske bygninger, templer, moskeer, kirker, shopping og et livligt byliv, Besøg Cinnamon Gardens der engang bestod af kanel-plantager, men nu består af overdådige villaer, ambassader og museer. Blandt andet finder du Nationalmuseet, som er en af Colombos mest kendte seværdigheder. I Colombo er der også et buddhistisk tempel, et hinduistisk tempel, en moske og en kirke.
Hvis du skal shoppe i Colombo, anbefaler vi Galle Road og gaden tæt på R A De Mel Mawatha. Her kan du finde smykker, souvenirs og keramik. I centeret Odel er der et større udbud af butikker også. Frokosten spiser vi på en lokal restaurant.

Frokost, entré til det buddhistiske tempel, Gangaramaya, samt engelsktalende chauffør/guide er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 562 DKK
Børn (2-11 år): 285 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Elefanter, safari og Galle Dutch Fort – 2 dage

Afgår fra: 

Dag 1
Vi starter tidligt om morgenen og kører ud mod Udawalawe Nationalpark i det sydlige Sri Lanka. På vejen holder vi et stop på en gummiplantage i Ratnapura, som er en af Sri Lankas primære og mest sikre indtægtskilder. Når vi er vel fremme i Udawalawe Nationalpark, så er det tid til både jeepsafari og et besøg på The Elephant Transit Home. Centeret tager imod skadede og forældreløse elefanter fra hele Sri Lanka og giver dem omsorg, indtil de igen er friske og kan klare sig selv. Derefter slippes de fri i Udawalawe Nationalpark. Om eftermiddagen så tager vi videre til Yala Nationalpark, hvor vi afslutter aftenen med middag og overnatning.


Dag 2

Vi starter tidligt med morgensafari i den cirka 1000 kvadratkilometer store Yala Nationalpark. Her findes 44 forskellige arter af pattedyr, 215 forskellige fuglearter og parken er særlig vigtig for bevarelsen af Sri Lankas elefanter og havfugle. Det skal desuden være et af de bedste steder til at se leoparder. Efter safarituren er det tid til at køre hjemad langs den smukke kyststrækning. På vejen gør vi et stop i byen Galle, og besøger blandt andet Galle Dutch Fort. Efter dette tager vi tilbage til vores hoteller.

I udflugten indgår transfer med aircondition og engelsktalende guide, entré til Udawalawe Nationalpark og Yala Nationalpark, sightseeing i Galle samt hotelovernatning med halvpension. Frokost indgår ikke i prisen.

Voksne (12+ år): 2843 DKK
Børn (2-11 år): 1422 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Udflugt med overnatning
Udflugtsdag: Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Book

Nuwara Eliya og Horton Plains - 2 dage

Afgår fra: 

To dage med besøg i Nuwara Eliya og nationalparken Horton Plains.


Efter morgenmad tager vi til Nuwara Eliya. På vejen passerer vi Kithulgala hvor den britiske film Broen over floden Kwai blev indspillet. På turen ser vi det spektakulære vandfald St. Clair's Falls og Devon Falls. Vi besøger en teplantage hvor vi skal nyde en kop ægte Ceylonte. Vel fremme er der sightseeing i Nuwara Eliya og derefter indcheckning på hotellet og middag.

Dag to starter med en tidlig morgenmad. Herefter tager vi til nationalparken Horton Plains. Parken er et beskyttet område i Sri Lankas centrale højland dækket af tågeskov. hvor tåge og dis svæver i højde med træerne. Vi befinder os i 2100-2300 meters højde i frodig natur. Vi går ca. 9 kilometer i de smukke omgivelser og enestående udsigter og vandfald. På den sydlige side af parken kommer vi til afgrunden World's End (Verdens ende) og vi ser også en mindre afgrund betegnet Lesser World's End.

Efter besøget i Horton Plains vender vi tilbage til hotellet om eftermiddagen.

I udflugten indgår transfer med aircondition og engelsktalende guide, entre til Horton Plains Nationalpark, sightseeing i Nuwara Eliya samt hotelovernatning med halvpension. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 1984 DKK
Børn (2-11 år): 992 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Overnatning
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book

Til Kandy og Sigiriya – 2 dage

Afgår fra: 

Velkommen på en 2-dages udflugt hvor vi begynder turen med en rejse til byen Kandy.

Dag 1

I løbet af formiddagen besøger vi blandt andet Giragama teplantage og den botaniske have i Peradeniya, hvor Lord Louis Mountbattens hovedkvarter lå. Mountbatten var øverstkommanderende for de allierede styrker i Sydøstasien og ledte det fremgangsrige felttog. I løbet af eftermiddagen har vi en guidet byrundtur, som inkluderer både visning af Sri Lankas traditionelle dans og et besøg i Tandtemplet. Vi overnatter i Kandy.

Dag 2
Vi starter dag 2 med morgenmad, og derefter begiver vi os til byen Sigiriya - Løveklippen. Vi går vi til fods op til Sigiriya Rock Fort, som blev bygget af Kong Kasyapa allerede under 400-tallet e.Kr. Foruden en utrolig udsigt, så findes der 18 velbevarede Sigiriya-freskomalerier her. I løbet af eftermiddagen tager vi tilbage mod vores hoteller.

I udflugten indgår transfer med aircondition, entré til Tandtemplet, den botaniske have og Sigiriya samt hotelovernatning med halvpension. Frokost indgår ikke i prisen. Ved besøg i templet anbefales knælange bukser eller kjole samt tildækkede ankler.

Voksne (12+ år): 1885 DKK
Børn (2-11 år): 946 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Udflugt med overnatning
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book