1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Jetwing Blue

  • • Spa på hotellet
  • • Hotellet ligger ved stranden
  • • Frodige omgivelser

I Negombo på det Indiske Oceans kyst finder du hotellet Jetwing Blue. Hotellet er et ikon for tropisk luksus og vidner om Sri Lankas legendariske gæstfrihed. Her bor du i frodige omgivelser lige ved stranden i rummelige deluxe-værelser.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Jetwing Blue ligger i en hyggelig have i livlige Negombo. Pool ved lobbyen med luksuriøse siddepladser. En anden pool er roligt beliggende på modsatte side af hotellet. Ved begge pools er der solstole og parasoller.
Hovedrestauranten The Kitchen serverer både buffet og à la carte. Lobbybar og poolbar som serverer forfriskende drinks. Her er også en strandrestaurant der hedder Center Point med pizza, lette måltider og drikkevarer ved poolområdet.
Spa, massage og spabehandlinger mod betaling. Gratis wifi på fælles områder. Gratis beach volley og gratis fitness. Tennis muligt på søsterhotellet Jetwing Beach mod betaling. Butik og valutaveksling på hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Roomservice. Receptionen har åben 24 timer i døgnet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12). Hel- og halvpension mod tillæg.

Bemærk venligst at flyvninger til Sri Lanka er med Qatar Airways og med mellemlanding og skifte i Doha. Alle flydetaljer og tidsplan fremgår af din flybillet.