1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Camelot Beach - Vinter 2019/20

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Værdi
 • 3,5/5 Renlighed

51% af gæsterne anbefaler

969 bedømmelser
Meget godt
 
276
Godt
 
371
Middel
 
215
Mindre godt
 
63
Dårligt
 
45

5 nyeste bedømmelser

03-10-2018

Indlæg af David M

Super sted !

Vi blev taget rigtig godt imod, og når vi manglede noget, så stod de altid klar til at hjælpe os. Vi havde 2 værelser, med en dør imellem, så ungerne havde deres eget værelse, men var stadig lige i nærheden. Det er ikke sidste gang vi har boet der. Vi glæder os allerede til vi igen får muligheden for at besøge Sabir og hans folk igen. :-)

 
15-02-2017

Indlæg af camillalh2017 Hammel, Danmark

Et godt sted at starte og slutte sin ferie

Jeg havde fornøjelsen af at bo på Camelot på min første og min sidste dag af min ferie på Sri Lanka. Fik en dejlig og professionel velkomst allerede fra personalet i receptionen. Værelserne er store og lyse og jeg havde udsigt, fra min altan, over det fantastiske poolområde og den smukke strand. Værelserne er dog meget slidte og trænger i den grad til en kærlig hånd, men der var rent og pænt, hvis man lige ser bort fra den megen kalk i brusekabinen på badeværelset. Servicen i poolområdet lever ikke helt op til modtagelsen på hotellet - personalet virkede lidt uengagerede og svære at komme i kontakt med. Priserne i baren ligger også noget over, hvad jeg ellers har oplevet på Sri Lanka, både når det gælder vand og drinks. Til gengæld var besøget i den flotte restaurant en sand fornøjelse! Både manageren og hans personale gjorde deres allerbedste for at både min første og min sidste aften blev uforglemmelig! Med deres venlighed, søde smil og opmærksomhed var det en fornøjelse at spise i restauranten. Jeg rejste alene men følte mig på ingen måde alene under min middag - behagelig opmærksomhed hele tiden, uden på nogen måde at være påtrængende. Da jeg havde et specielt ønske til en drink, som ikke stod på menuen, fik tjeneren den alligevel fremskaffet til mig - måske den en dag kommer med som signatur drink på Camelot? ;-) Man kunne vælge buffet men jeg valgte fra a la carte menuen og det har jeg ikke fortrudt. En fantastisk middag som står for noget af det bedste jeg har spist i mine 3 uger på Sri Lanka. Alt i alt en perfekt start og afslutning på en uforglemmelig ferie på Sri Lanka - jeg kan varmt anbefale et ophold på Camelot og håber at ledelsen vil lade personalet i baren lære af det høje serviceniveau som jeg oplevede i restauranten - stor tak til Duty manager og hele hans personale i restauranten. Desværre fik jeg ikke navnet på hverken manager eller min tjener men de var helt fantastiske, begge to :-)

 
22-07-2016

Indlæg af Charlotte196 Brabrand, Danmark

Skønt hotel lige ved Stranden

Hotellet er rigtig dejligt, det bedste vi har boet på i de 3 uger vi har været på Sri Lanka. Værelserne er store og fine, med altan hvor der er udsigt til poolen og stranden. Der er 2 store pools, samt en børnepool beliggende lige ud til stranden. Wii fi fungerer fint overalt på hotellet. Restauranten er fin med lækker morgenbuffet, også det bedste vi har fået her i Landet. Servicen er helt i top, kan kun anbefales. Vi var her i lavsæsonen, så der var for mange bølger i havet til at vi kunne bade. Men poolen er skøn.

 
02-05-2016

Indlæg af aaa293 Horsens, Danmark

Fine udendørs faciliteter - værelser var nedslidt

Der lægges uden tvivl vægt på udendørsfaciliteterne på Camelot. Pools, bar og omgivelserne er pæne. Hotellet ligger lige ned til stranden ved Negombo. Den er også fin, men der er kraftige bølger og stærk strøm i brændingen. Værelserne var rummelige, men de trænger til en opgradering. Der var larmende a/c, som dog blev repareret. Der kan dog ikke stilles temperatur eller blæserhastighed. Fint hotel til et nogle få stranddage.

 
11-01-2016

Indlæg af privatferie Verden, Tyskland

Ferietur med familien

Rigtig god service, værelset fint, restauranten rigtig god - mulighed for at sidde udenfor - maden super. En del støj, da vi var der ved juletid, hvor der blev afholdt mange private arrangementer. Et rigtig godt hotel ved ankomst fra Europa