1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Camelot Beach - Vinter 2019/20

  • • Nær stranden
  • • Hyggelig atmosfære
  • • Stor have med poolområde

Hotel Camelot Beach ligger lige ved den lange, brede sandstrand i Negombo. Her kan du bade i poolen eller slappe af i skyggen i hotellets hyggelige have omgivet af palmer. Her bor du i enkle værelser på et vellidt hotel med et gæstfrit personale.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Camelot Beach i Negombo er det nemt at slappe af. På det hyggelige poolområde  med separat børnepool og solstole. Pool-/snackbar. Bag ved poolområde ligger en lang sandstrand for den, som vil have have lidt variation fra poolområdet og eventuelt ønsker at surfe.

Camelot Beach restaurant, The Sandreal, tilbyder lokale og internationale retter og en lobbybar. Der findes også borde ved poolen, hvor du kan nyde middag om aftenen mod tillæg.

Gratis wifi i receptionen. Deponering mod betaling i receptionen. Massage mod betaling. Bordtennis. Legeplads. Mulighed for at fiske og windsurfe i nærområdet. Vaskeservice. Underholdning nogle aftener om ugen. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag og nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.

Bemærk venligst at flyvninger til Sri Lanka er med Qatar Airways og med mellemlanding og skifte i Doha. Alle flydetaljer og tidsplan fremgår af din flybillet.