Kombinationsrejse i Sri Lanka

Oplev Sri Lanka med en unik kombinationsrejse

Tag med os på en unik kombinationsrejse til Sri Lanka, hvor du selv vælger udflugtsmål. Med denne kombinationsrejse besøger du Sri Lanka på 14 dage. Den første uge bor du på tre forskellige hoteller, og du har en chauffør, der kører dig og dine medrejsende mellem rejsemålene og andre steder, som I vil besøge. Den anden uge spenderer du på et valgfrit strandnært hotel, hvor du kan nyde solen og forfriskende dyp i havet.

Dette er inkluderet: 

  • Fly tur / retur 
  • Hotelophold på fire forskellige hoteller, heraf et valgfrit hotel ved stranden.
  • Engelsktalende chauffør (max 8 timer om dagen med bil eller minivan).
  • Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension kan tilkøbes.
  • Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12) indgår også på disse datoer.

Der er to ture, som du kan vælge mellem. Den ene går til det sydlige Sri Lanka, hvor du bor i Colombo, Nuwara Eliya og Yala. Den anden tur går til den nordlige del af landet, hvor der er stop i Colombo, Habarana og Kandy. Transfer mellem byerne kan i nogle tilfælde være op til 5 timer (transfertiden indgår i chaufførens 8 timer om dagen).

Book kombinationsrejser

70 13 33 00
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00

Book kombinationsrejse online

Dagsprogram for kombinationsrejsen i nord

Dag 1-3: Cinnamon Red, Colombo

Første hotel er Cinnamon Red, som er et hotel centralt i Colombo på Sri Lankas vestkyst. Med hotellet som base kan du opleve den farverige storby med såvel buddhistiske templer, statslige bygninger i britisk kolonistil som moderne skyskrabere.

Tip: Husk at besøge Cinnamon Gardens som for længe siden var dækket af kaneldyrkning og i dag er fuld af pragtfulde villaer, ambassader og museer. Tæt på ligger også Nationalmuseet og Viharamahadevi, kendt som Viktoriaparken.

Dag 3-6: Cinnamon Lodge Habarana, Habarana

Fra Colombo fortsætter rejsen til den lille by Habarana i Sri Lankas indland. Her bor du på det stilrene hotel Cinnamon Lodge Habarana, der er bygget i harmoni med naturen og består af flere mindre bygninger. Nyd det rummelige poolområde og restauranterne, der serverer frugt og grøntsager, der dyrkes i haven. 

Tip: Syd for Habarana ligger en af øens mest kendte kulturskatte – det gyldne grottetempel i Dambulla. Hertil valfarter mange buddhister for at give offerblomster ved nogle af grotternes153 Buddhastatuer. I nærheden ligger også det store palads på Sigiriya Rock, som kongen lod bygge for at forsvare tronen i 500-tallet. Vil du se elefanter, skal du besøge nationalparken Minneriya, som er kendt for sit store elefantbestand, men som også er hjem for leoparder, lorier (dovenaber), læbebjørne og fugle i tusindvis.

Dag 6-8: Cinnamon Citadel, Kandy

Den første uge afsluttes på flotte Cinnamon Citadel ved Mahaweli-floden i Kandy. Her findes en stor pool, og fra restaurantens udeservering har du udsigt over floden. I Kandy er der også en af buddhismens mest hellige områder – Sri Dalada Maligawa, eller Den Hellige Tands Tempel, hvor Buddhas venstre hjørnetand bevares.

Tip: Kandy ligger, med sin beliggenhed næsten midt på øen, nær flere af Sri Lankas kendte seværdigheder. Syd for byen ligger både Peradaniya, som er en af Asiens smukkeste botaniske haver med over 4.000 forskellige plantearter og den britiske koloniby Nuwara Eliya med golfbane midt i byen, som blev indviet allerede i 1889. Hvis du fortsætter yderligere nogle kilometer mod syd, kommer du til Horton Plains National Park og verdens ende, som den 2.000 meter høje klippeafsats, som troner op blandt majestætiske bjergtoppe kaldes.


Valgfrit hotel uge to

Dag 8-14: Valgfrit hotel ved stranden

Under kombinationsrejsens anden uge vælger du selv et hotel nær stranden i farverige Negombo, rolige Bentota, surferparadiset Hikkaduwa eller vores nyhed Galle. Her nyder du sol og strand i en uge.


Serviceniveau

Apollo intet personale på Sri Lanka. Vi repræsenteres af vores lokale, engelsktalende samarbejdspartner. Aktuelt telefonnummer står på billetten.