1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Værelsestyper

Deluxe-værelser

Veludstyrede deluxe-værelser med lyse farver og mørke træmøbler. Lille siddegruppe med lænestole og bord. Loftvifte. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter og minibar med vand. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelser plus

Veludstyrede deluxe-værelser med lyse farver og mørke træmøbler. Lille siddegruppe med lænestole og bord. Loftvifte. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter og minikøleskab. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Stor balkon eller terrasse med delvis havudsigt.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Enkle dobbeltværelser med lyse farver og mørke træmøbler. Stole og bord. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bemærk at dobbeltværelserne har en lavere standard end deluxe-værelserne og hotellet i øvrigt.
Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Enkle dobbeltværelser der benyttes som enkeltværelser med lyse farver og mørke træmøbler. Stole og bord. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bemærk at enkeltværelserne har en lavere standard end deluxe-værelserne og hotellet i øvrigt.
Antal personer: 1 person.