1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Coral Sands - Vinter 2018/19 & Sommer 2019

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Bodil,
Slagelse

+
Venligt og smilende personale
-

Bekræftet køb : 2019-03-07


9 ud af 10

Hans,
Ishøj

+
Fin service og hyggelig have, men megen benzins fra både,
-
Mere reel beskrivelse af den begrænsede havudsigt fra vort værelse 131. Der er stor begrænsning i udsigten af et rødt tag.

Bekræftet køb : 2019-03-07


8 ud af 10

Anni,
Slagelse

+
Er helt klart beliggenheden. Lækker udsigt til havet. Tæt på både havskildpadder og koralrev. Personalet er bare super søde.
-

Bekræftet køb : 2019-01-31


9 ud af 10

Leena ,
Kastrup

+
Stranden og god mad og super hyggeligt personale
-

Bekræftet køb : 2018-11-03


8 ud af 10

Gitte,
Stenstrup

+
Beliggenhed, personale
-

Bekræftet køb : 2018-09-29


5 ud af 10

Thomas,
Herlev

+
Ok hotel, dog lidt slidt. Trænger til en renovering.
-

Bekræftet køb : 2018-09-08


8 ud af 10

Kirsten,
Holbæk

+
beliggenheden
-
hyggeligere restaurant - den virkede lidt kantineagtig, især om aftenen

Bekræftet køb : 2018-02-15


7 ud af 10

Sini,
Kajaani

+
Sijainti rannassa, ystävällinen henkilökunta
-
Hotellihuoneen katto vuoti sateella - voisi korjata. Isommat vesipullot, jonkinlainen peitto/huopa sekä paperipyyhkeitä huoneeseen.

Bekræftet køb : 2019-03-30


8 ud af 10

Teresa,
Helsinki

+
Mukava henkilökunta. Illaillinen rannalla oli kiva lisä. Aamiaisen sai rasiassa kun lähti retkelle.
-
Aamiainen hyvä mutta illallisruoka listalta olisi voinut olla laadukkaampi. Hotelli oli siisti muttas huoneen siivous kesti lähes tunnin. Sinäänsä ei haitannut kun opimme tämän ja jörjestimme aikataulumme sen mukaan

Bekræftet køb : 2019-03-23


8 ud af 10

Timo,
Kuusankoski

+
Siisti, edullinen juomatarjoilu. Ruoka hyvää.
-

Bekræftet køb : 2019-03-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

870 bedømmelser
Meget godt
 
324
Godt
 
315
Middel
 
144
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
55

5 nyeste bedømmelser

18-04-2019

Indlæg af carinao796 Alanya, Tyrkiet

Ikke hvad vi forventede

Vi ankom til Coral sands hotel igår og jeg ville lige se det an inden jeg skrev en anmeldelse... Meeen det er bestemt ikke 4 stjernet, måske 3. Vi havde hjemmefra bestilt et deluxe værelse, og havde checket alle anmeldelser på TripAdvisor samt andre web-sider før booking. Jeg havde endda skrevet mail for at sikre vi fik det værelse vi havde bestilt. Her på TripAdvisor står der det koster 10 USD at opgradere ved ankomst- dette er ikke tilfældet. Det koster 25 USD og hvis du bestiller det samme super deluxe inden ankomst 30 USD. -Vi havde bestilt deluxe og havde set billeder på TripAdvisor og glædede os, og efter hvad vi kunne læse os frem til, og havde skrevet til hotellet omkring vi ønskede værelse på 1.sal med balkon, hvor vi havde forstået der var badekar på værelserne. Vi ankom og fik vist 2 vær. Et nede med terrasse (udgang til græsset ud til havet) eller et på 1.sal med balkon,og udsigt til havet , men begge -badekar.. Vi valgte det på 1.sal, og spurgte efter hvad opgradering til super deluxe kostede (vidste herfra TripAdvisor det skulle koste 10 USD at opgradere ved ankomst). vi havde bestilt ud fra at deluxe værelserne ovenpå havde badekar og egen terrasse -dette er dog ikke tilfældet, og man skal så nu betale 10 USD for værelse med solsenge/terrasse uden badekar og 25 USD for et super deluxe værelse med badekar og lille balkon men to stole og et bord( som deluxe balkon). Da Vi ankom virkede safe’n ikke og vi kunne kun få bad i koldt vand. Dette blev dog ordnet da vi sagde det i receptionen. Medarbejderne er utroligt venlige og smilende, og de gør hvad de kan for at stille gæsterne tilfredse - de er jo også bare ansatte... Til aftensmad idag(2 aften), kom vi til middag kl 20, starter 19.30. Der var ingen borde og vi måtte få et bord “inde bagved” hvor der laves mad, og blev så 10min senere henvist til et bedre bord. Skal siges vi i aftes var der 19.30 og der var ikke mange mennesker, selv da vi gik derfra omkring 20.45. Maden er ok, men igen ikke hvad vi forventede på et 4 stjernet hotel. Alm udkogt buffet mad, og grøntsagerne har den lidt bedske smag i kanten af at stå længe (🚹arbejder turist branchen i Alanya,Tyrkiet, så kender til gode og dårlige buffeter). 🚺også rejst flere gange i Thailand og de fleste Europæiske lande, og havde netop læst op på bla Spies side omkring dette hotel. Der er dog skønne frugter, og der står en mand og skærer ud hvad du måtte ønske af ananas,papaya,vandmelon,banan m.fl Pools er dejlige,men selvom der går mænd rundt og rengør flere gange dagligt, ligger der blade mm og flyder i vandet. Dejlig live musik hver onsdag og vi nød det i aften inden baren lukkede kl22.45. -Men ingen tjener/ barmand kom og spurgte om vi ville have nyt at drikke og jeg måtte to gange bede min mand gå op og bestille nye drikkevarer til os, efter vi forgæves havde kigget efter nogen der så ud til at arbejde inde i baren... Vi så slet ikke nogen ansatte i baren i de 2.5time vi sad i der -Men da vi gik, efter musikken var stoppet, kunne en mand komme løbende efter os for betaling/kvittering for hvad vi havde fået... De sætter ellers et skilt på bordet med værelses nummer når man kommer for at spise, og jeg forventede nok at når de var mere eller mindre ligeglade om vi sad der eller ej,satte de det nok bare på værelset til næste morgen, og havde styr på det. -Virkelig ikke hvad vi havde forventet til 1000kr i døgnet.. -Vi har 12 dage endnu her, og jeg skal også i denne anmeldelse huske at skrive at det er en fantastisk udsigt fra værelset. Men kan høre bølgerne rammer revet og kysten og sandet er fint som støv. Der er dog som andre har kommenteret rigtig mange både der ligger for anker lige udenfor hotellet. Man kan dog stadig tage en svømmetur , men ønsker man at se skildpadder og snorkle mere, er det nede for enden af stranden og så lige nogle trin op over noget klippe/sand (ligger sandsække), og så kommer man til stranden lige ud for Hikka Tranz hvor skildpadder kommer ind og bliver fodret, og der er der også bedre at snorkle end lige foran hotellet. Nu har vi kun set lidt og jeg håber på gode snorkel muligheder i revet, der er livligt, og bi har allerede set mange forsk fisk, men ikke har meget liv i selve korallerne... Coral sands er et udmærket hotel, men slidt. Sengen er god, balkonen rar, personalet utrolig søde og smilende, men jeg ville ikke give det mere end 3-3* Vi har talt med to forskellige Danske par som også er på deluxe værelse via Dansk rejseselskab og de har udsigt ind i en mur, så jeg skal nok bare være tilfreds,hvad jeg også er- Men ønsker at give et korrekt billede til de næste der checker op her inden de booker. Vi har stadig mange dages ferie på hotellet, og jeg har bevidst lavet en ret beskrivende anmeldelse, da disse var hvad jeg selv har sat pris på at læse herinde.

 
01-01-2019

Indlæg af pollyDenmark denmark

God beliggenhed

Vi havde 2 nætter på dette hotel, der er beliggende direkte på strand og i byen. Værelserne er lidt slidte og ikke helt rene. Wifi kun i lobby. Vandet i poolen var ret beskidt. Morgenmaden god, men øvrige måltider middelmådige.

 
21-01-2018

Indlæg af Curious750893

Som at komme hjem

Om en uge rejser jeg tilbage til dette dejlige hotel for 5. gang, og jeg glæder mig helt vildt! Min familie er kommet på dette hotel siden 1981 med forskellige medrejsende, og alle er enige... Det er som at komme hjem. Omgivelserne er helt perfekte, og personalet er søde og smilende. Med et smil og høflighed, kan alt lade sig gøre. Jeg vil anbefale det til hver en tid! Mette Søvang Danmark

 
07-02-2017

Indlæg af tineh2015

Tæt på strand og by

Dejligt hotel med fine værelser. Hotellet ligger på stranden, hvor der er rig mulighed for snorkling. Morgenmad og aftensmad er ok, dog savnede jeg lidt mere variation til aftensmad. Vi boede her i 2 uger og kan varmt anbefale dette hotel.

 
31-07-2016

Indlæg af hvirvelkaer Silkeborg, Danmark

Smuk placering og venlighed

Hvis man som vi indkvarteres på et værelse i den nye afdeling får man lækre værelser og den smukkeste udsigt over det Indiske Ocean. Værelserne er fine, rummelige og med enten en fin terrasse eller altan. Værelserne i den gamle afdeling er knap så lækre, men er under renovering. Hotellets placering på stranden, pool og plæne gør stedet ideelt til de fleste rejsende. Maden er lækker og servicen på hotellet er høj. Her er særligt i restaurantområdet et stort fokus på og omhyggelighed med at få gæsterne til at føle sig godt tilpas, - det lykkes.