1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

The Surf

  • • Direkte på stranden
  • • Mange stamgæster
  • • Tilkøb hel- eller halvpension

Hotel The Surf ligger direkte på den kilometerlange strand og byder på en fantastisk tropisk oplevelse. Dagene kan du med fordel bruge ved det skønne poolområde med havudsigt – du vælger selv, om du vil nyde svalende svømmeture i poolen eller havet. Når det er tid til at komme helt ned i gear, så kan du gå en tur i hotellets eget spa.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel The Surf ligger direkte ved stranden i Bentota og har et skønt poolområde, som er omgivet af en træterrasse. To pools heraf én med børnesektion. Den ene pool er 52 m lang. Solstole og parasoller på stranden. Håndklædeservice. Pool-/snackbar. Hotellet har to restauranter, L'Heritage og Fruits de Mer, der tilbyder buffet og a la carte. Du har også mulighed for at booke en romantisk middag direkte på stranden. Bar. Coffeshop (Der Café) som også serverer snacks.

Chill out-lounge med temaaftener. Gratis beach volley og boccia. Gratis mindre fitnessrum. Spa med jacuzzi og forskellige behandlinger mod betaling. Massage mod betaling. Skønhedscenter mod betaling.

Gratis wifi. Trafikken og en nærliggende jernbane med ca. 10-12 gennemkørende tog pr. dag kan virke forstyrrende. Ca. 15 minutters gåtur til Bentota centrum, hvor der er restauranter.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Jule- og nytårsmiddag. Helpension, halvpension og halvpension inkl. drikkevarer mod tillæg.

Værd at vide

Trafikken og den nærliggende jernbane kan opfattes som forstyrrende i visse værelser. Der passerer ca. 10-12 tog pr. dag.

Bemærk venligst at flyvninger til Sri Lanka er med Qatar Airways og med mellemlanding og skifte i Doha. Alle flydetaljer og tidsplan fremgår af din flybillet.