1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Cinnamon Bey Beruwala - Vinter 2018/19 & Sommer 2019

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

,

+
Personalet
-
At All inclusive betyder all inclusive

Bekræftet køb : 2019-03-21


10 ud af 10

Didier,
kolding

+
Fantastisk hotel og med venlig personale med en god professionalisme.
-

Bekræftet køb : 2019-01-31


9 ud af 10

Lis,
Rødovre

+
-
Vi havde all inclusive men benyttede mest buffet restauranten. Ærgerligt at vi bare en gang i hver uge kunne bestille a la carte på de 2 andre restauranter.

Bekræftet køb : 2018-09-01


7 ud af 10

Veijo,
Tohmajärvi

+
Mahtavan ystävällinen ja palveleva henkilökunta. Tilava puutarha, jossa runsaasti aurinkotuoleja. Suojaisa merenpoukama riutan äärellä, suuret mainingit. Meren pauhu on lumoava! Ei häiritsevää meteliä.
-
All inclusive käytäntö oli aluksi sekava,jopa harhaanjohtava. Nollahintaisten laskujen kuittaaminen tuntui turhalta, ja alkuun käsittämättömältä,kansainvälisten käytäntöjen vastaiselta.Kukaan ei edes suostunut selittämään,miten homma toimii. Miksi ylipäätään kannoimme ranneketta, kun sillä ei sinänsä saanut yhtään mitään? Kaikki toimi huonenumerolla. Ajan kanssa käytäntö selvisi.

Bekræftet køb : 2018-02-10


5 ud af 10

Ole,
Østfold

+
Serviceinnstillingen til personalet
-

Bekræftet køb : 2019-01-24


1 ud af 10

Eva,
Furulund

+
Vädret.
-
När det gäller all in clusive så då ska de vara de och man ska inte behöva betala extra för allt, tex. drinkar samt mini baren.

Bekræftet køb : 2019-03-21


10 ud af 10

Mona,
Skurup

+
Otroligt trevliga och servicemedvetna personer som jobbade på hotellet. De hjälpte en med allt som behövdes. Och det var väldigt god mat.
-
En morgon tänkte jag träna i gymmet på morgonen men de hade glömt att låsa upp.

Bekræftet køb : 2019-03-14


10 ud af 10

Josefine ,
Västerås

+
Personalen / Servicen
-
Att det ska va lättare att beställa vid poolen

Bekræftet køb : 2018-06-30


10 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-01-31


9 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2019-01-31


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

2284 bedømmelser
Meget godt
 
1094
Godt
 
724
Middel
 
259
Mindre godt
 
106
Dårligt
 
101

5 nyeste bedømmelser

19-04-2017

Indlæg af frederik23 Vedbæk, Danmark

Dejlig karma

Kan kun sige at dette hotel er super dejligt og med god karma . Maden er super dejlig. Vi har boet her 7 nætter. Maden her er super dejlig og vi har spist på de 3 restauranter der er på hotellet. Morgenmaden er osse helt i top. Smilende personale som er meget hjælpsomme og bare har styr på hvem der gør hvad. Rengøringen er osse fin. Kan helt klart anbefale dette hotel.

 
11-02-2017

Indlæg af Rebekka B Århus, Danmark

Lækkert resort med spa og restauranter

Vi boede her to nætter (2 voksne, 2 børn ) og vi kunne sagtens være blevet længere! Dejlige pools, strand, restauranter. Smilende personale over alt. Især fungerede rengørings/roomservice personalet godt - højt serviceniveau. Meget lækker og professionel spa-afdeling, som vi besøgte flere gange og fik forskellige behandlinger

 
23-04-2019

Indlæg af Mene06Ratty Colombo, Sri Lanka

A Holiday well spent

I can with my family during the Sinhalese new year break and had a wonderful stay at the hotel. it was a great get away. The service was great. There were a few problems that i cam across during my 3 day stay which was the day we checked in the room that we stayed in were clean but there were areas that had been left and not touched its was for me as i myself am a Hotelier so these have to be looked it to by the Housekeeping. and the food needs a wider range of food varieties.overall great hotel and a super location.

 
22-04-2019

Indlæg af jayanig2014 Colombo, Sri Lanka

Lovely Hotel

Absolutely loved the pool.. clean and well looked after.. breakfast was amazing.. lunch and dinner had a good spread and absolutely loved trying all the yummy food.. Staff were very very helpful and attentive.. Rooms were quite spacious and we had a real good time!

 
19-04-2019

Indlæg af imswaminathan Singapore

Great location , food spreads room needs upgrades

It’s a lovely property in Bentota in terms of location and access to beach . The beach is right outside the hotel fence and has a access gate . You will see a lot of boat riders asking to taking to the nearby lighthouse to see the island they charge 1500 LKR per person . The hotel will loved by Indians especially vegetarians as they have a Jain section dedicated for all meals . Their local spread is also good . They have hoppers , dosa , Mediterranean and continental spread . The property is old so the rooms surely need a makeover but has great views of the beach . The pool is big and staff very courteous .