1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Avani Bentota Resort

  • • Beliggende på stranden i Bentota
  • • To poolområder
  • • Tilkøb All Inclusive Ultra

Skønne Avani Bentota Resort ligger midt på den gyldengule strand i Bentota. Hotellet er bygget som en lille by omkring to pæne poolområder, omgivet af svajende palmer. Nyd tiden i hotellets spa, tag en aftendrink med solnedgangen som kulisse eller lav præcis ingenting under parasollen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Avani Bentota Resort er designet af en af Sri Lankas mest kendte arkitekter, Geoffrey Bawa. Her bor du ud til stranden i Bentota, som regnes for en af de bedste strande på sydkysten. Slap af ved hotellets to ferskvandspools, med separat børnepool, solstole og parasoller. En kort gåtur herfra ligger Bentota med lokale restauranter og små butikker, hvor du kan købe fine souvenirs med hjem.

På Avani Bentota Resort er der to restauranter. På hovedrestauranten Breeze serveres lokal og international mad til morgenmad, frokost og middag. Frangipani har retter fra hele Asien. På Chatters Bar kan du tage en pause fra solen med en herlig drink, eller en cocktail.

Forkæl dig selv på hotellets spa, Avanispa, en oase med behandlinger mod betaling. Vil du hellere have pulsen op kan du benytte Avanifit, hotellets fitness eller tage en løbetur langs stranden eller dyrke yoga i solopgangen.  Nogle aftener er der underholdning fra lokal musik og shows til blid jazz. Gratis wifi. Gratis volleyball, billard og dart. I nærheden er der mulighed for dykning, windsurfing og vandski.

Måltider

Morgenmadsbuffét. Jule- og nytårsmiddag. Halvpension, helpension og All Inclusive Ultra mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet på restaurant Breeze, kl. 07.00-10.30
- Frokost, buffet eller fast menu på restaurant Breeze, kl. 12.30-15.00
- Middag, buffet eller fast menu på restaurant Breeze, kl. 19.30-22.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-22.00 (Gælder ikke på restaurant The LOFT)
- En middag pr. ophold på restaurant Frangipani
- En spabehandling (50 minutter) pr. person pr. ophold

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen, også ved sen afrejse.

Bemærk venligst at flyvninger til Sri Lanka er med Qatar Airways og med mellemlanding og skifte i Doha. Alle flydetaljer og tidsplan fremgår af din flybillet.