St Regis Doha

  • • Luksuriøst og moderne hotel ved havet
  • • Prisbelønnede kokke og restauranter
  • • Privat strand og stor pool

Med en af Dohas største pools, ca. 10 restauranter og elegant indretning i en paladslignende bygning anses Hotel St Regis Doha for at være et af Dohas fineste hoteller. Ydermere er her en fantastisk spa, en privat sandstrand og moderne værelser... En ferie på Hotel St Regis Doha er ikke noget, man lige glemmer.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

St Regis Doha et et hotel der virkelig ånder af luksus og velvære. Værelserne er indrettet med fine detaljer, stilrene møbler og har delvis udsigt over havet eller Dohas skyline. Her finder man det store poolområdet, den private strand og havet lige udenfor døren. Her er også separat børnepool. Hvis du vil have ekstra luksus, kan du booke en privat villa for en dag med pool, solterrasse og egen udgang til stranden.

St Regis Doha har en række fantastiske restauranter. Blandt dem findes kendiskokken Gordon Ramsays bistrorestaurant Opal by Gordon Ramsay. På Oyster Bay & Bar kan du nyde caribiske retter, kinesisk på Hakkasan og skaldyr på Al-Sultan Brahim. Vine Restaurant har middelhavstema mens The Raw Bar fokuserer på raw-food.

På St Regis Doha venter også den rolige oase Remède Spa. Gæster på hotellet har gratis adgang, men behandlinger er mod betaling. Her findes 22 behandlingsrum både inden- og udendørs for både enlige og par. Til spaen hører også en jacuzzi og et dampbad. Nyd massage, manicure og pedicure og forskellige typer ansigtsbehandlinger.

Hotellet har et fitnessrum og forskellige vandsportsfaciliteter og aktiviteter på stranden. Prøv f.eks. SUP, windsurfing eller beachvolley. Hvert værelse har adgang til butlerservice. To vasket og strøget stykker tøj indgår pr. ophold.

Måltider

Halvpension (morgenmad og frokost eller middag).

Morgenmadsbuffet serveres i Vine Restaurant. Frokost serveres i Opal og Oyster, 3-retters á la carte. Middagsbuffet serveres i Vine Restaurant, på onsdage og torsdage kan man istedet vælge at spise á la carte i Opal.

Værd at vide

Gæster på St Regis Doha får ved ankomst et armbånd, der er obligatorisk for identifikation.

Vær opmærksom på

Halvpension tilbydes kun som frokost den 24. og 31. december.