Sheraton Grand Doha Resort

  • • Centralt hotel med privat strand
  • • Mange restauranter
  • • Stort fitnessrum og flere tennisbaner

Sheraton Grand Doha Resort er et stort og elegant hotel på Dohas længste naturlige strand. På hotellet findes ti restauranter, et stort fitnessrum med træningshold og en club lounge. Dohas kendte strandpromenade, Al Corniche, ligger rundt om hjørnet med caféer og restauranter. Nyd en bekvem ferie i det centrale Doha på Sheraton Grand Doha Resort!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Club-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sheraton Grand Doha Resort ligger kun et stenkast fra strandpromenaden Al Corniche, der fører ind til Dohas bykerne. Slap af ved det dejlige poolområde eller på hotellets private strand med finkornet sand. Værelserne er lyse og moderne med udsigt over havet eller Dohas imponerende bysilhuet.

Sheraton Grand Doha Resort har intet mindre end ti restauranter. Frokost og middag serveres på restaurant Al Hubara. La Veranda serverer italiensk mad ved havet, Irish Harp er en irlandsk pub med traditionelle retter. Allegria serverer sunde retter, mens Pool Café har lettere retter som salater og burgere. Em Sherif ligger på hotellets tagetage og serverer orientalsk mad i luksuriøse omgivelser. Der ud over findes Nust-et, der serverer kød, konditoriet Pastry Shop og Atrium Lounge med morgenmad og frokost. Sportselskeren kan se på fodbold og spise mad på La Liga Sport Lounge.

På Sheraton Grand Doha Resort er der gratis fitness-faciliteter. Træningshold mod betaling samt tennis og squashbaner. Sauna, skønhedssalon og frisør mod betaling.

Club Lounge
Club loungen er åben 06.00-23.00 og ligger på egen etage. Alle gæster som bor i Sheraton Grand Doha Resorts club-værelser har adgang til club loungen og en række fordele.

Måltider

Halvpension.