1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Ritz-Carlton Doha

  • • Hotel på privat ø
  • • Elegant spa og flot fitnessrum
  • • Club-værelser med ekstra fordele

Ritz-Carlton Doha er et dejligt hotel med eksklusiv beliggenhed på egen ø med udsigt over havet og Doha by. Her er afslapning og bekvemmelighed i fokus. Hotellet har en privat strand, et harmonisk spa og en håndfuld restauranter med forskellige temaer.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Club-værelser for 1-3 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

- Siisti hotelli -Palvelu hyvä -Allasalue hyvä ja palvelu
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ritz-Carlton Doha er et luksushotel med udsigt over Dohas silhuet og smukke bugt. På hotellet findes et dejligt poolområde omgivet af palmer og med udsigt over havet. Ritz-Carlton Doha har en privat strand på en ø ved siden af hotellet, og en havn, hvor store både og jetskis kan lægge til. Solstole og parasoller ved pool og strand samt gratis håndklædeservice.

På hotellets restaurant The Lagoon serveres morgenmad, frokost og middag. Enkle retter findes i hotelbaren Flamingos, mens du kan nyde lækkert kød på restauranten STK. I loungebaren Habanos serveres cocktails i en sofistikeret atmosfære. The Lobby Lounge har lettere snacks og afternoon tea i romantiske omgivelser.

Ritz-Carlton Doha har et stilfuldt indrettet spa med syv behandlingsrum. Spaen har hentet inspiration fra arabiske-, asiatiske- og europæiske traditioner, og tilbyder ansigts- og kropsbehandlinger, scrub og indpakninger af forskellig slags. Jacuzzi, sauna og dampbad indgår i spabesøget. I fitnessrummet tilbydes forskellige træningshold, flere saunaer og indendørs pools. For den aktive er der to tennisbaner.

Club Lounge
Club Loungen er 23. etage har døgnåben og tilbyder service som udpakning, nedpakning, concierges, velkomstdrink og separat check-in. Alle gæster, som booker Ritz-Carlton Dohas club-værelse, får adgang til club loungen.

Måltider

Halvpension.

Vær opmærksom på

Den 25. december tilbydes halvpension kun som middag. Den 31. december tilbydes kun frokost som halvpension. I vintersæsonen 2019/20 må man kun være 2 personer i club-værelser.