Hilton Doha

  • • Privat strand nedenfor hotellet
  • • Nær shopping og Al Corniche
  • • Hav- og byudsigt

Hotel Hilton Doha er det perfekte sted at tilbringe sin vinterferie. Her har man udsigt mod Den Persiske Bugt og nedenfor hotellet venter en privat sandstrand. Fra hotellet er der kort afstand til shopping, bydelen West Bay og strandpromenaden Al Corniche.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bo i hyggelige værelser med vinduer fra gulv til loft med fantastisk udsigt mod havet eller Dohas skyline. Til Hilton Doha hører et stort poolområde og en privat strand. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Nyd Dohas milde vintre og muligheden for at spise på hotellets pool-/strandrestaurant mens du sidder med fødderne i det varme sand.

Hilton Dohas spa, Eforea Spa, består af otte behandlingsrum. Her venter dampbad, tropiske brusere og sauna. Du kan selvfølgelig også få en skønhedsbehandling eller massage. Der findes også fitnessrum på Hilton Doha, som hotellets gæster gratis kan anvende.

På Hilton Doha venter fem restauranter. Morgenmad, frokost og middag serveres på buffetrestauranten Mawasem, mens Mab Al Baher mellem poolen og stranden serverer lettere retter. Shots er hotellets sportsbar og restaurant, mens Traders Vic's fokuserer på asiatiske retter. Snackbaren Ya Hala ligger i lobbyen på Hilton Doha og har en smuk udsigt over havet og poolen.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.