1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Doha Marriott - Vinter 2018/19

  • • Central beliggenhed i Doha
  • • Udsigt over Dohas skyline
  • • Privat strand

Bo centralt og moderne i Doha på Doha Marriott. Hotellet ligger nær det kendte marked Souq Waqif og har udsigt over Dohas skyline og strandpromenaden Al Corniche. Ved Doha Marriotts store poolområde kan man nyde fred og ro, og ved hotellets private sandstrand kan man se på de smukke både i marinaen.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tilbring skønne dage ved hotellets store poolområde og private strand, eller oplev Dohas charme helt tæt på. Ved pool og strand er der solstole, parasoller og håndklæder. Gratis wifi på hotellet. Ved poolen er der en restaurant, hvor du kan nyde lette retter eller forfriskende at drikke.

På Doha Marriott er der restauranter for enhver smag. JW's Steakhouse serverer lækkert lød, Corniche fokuserer på internationale retter og skaldyr, mens Urban Brunch tilbyder lækker brunch. Du kan nyde mexicansk mad på Salsa, indisk mad på Taj Rasoi, forskellige asiatiske retter på Asia Live! og lettere retter, kaffe og kager på Lobby Café.

Doha Marriotts spa har åben syv dage om ugen, og her finder du hvileområder, dampbad, jacuzzi, brusere samt skønhedsbehandlinger mod betaling. For de aktive er der fitness-faciliteter i The Health Club, der har åben døgnet rundt og er gratis for hotellets gæster.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.