1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Fanar Hotel & Residences

 • • Fantastisk beliggenhed ved stranden
 • • Mange faciliteter og aktiviteter
 • • All Inclusive indgår

På Fanar Hotel & Residences i Salalah er det ikke svært bare at slappe af og lade feriefølelsen indfinde sig. Med sin placering direkte ved Det Indiske Ocean kan du vælge mellem pool eller strand, når du skal bade, og skal du have nogle forfriskninger, så ligger poolbaren tæt på. Nyd den smukke havudsigt fra balkonen eller afslut dagen med at se solen gå ned fra tagbaren.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Allt, en fantastisk anläggning och Salalah det perfekts vinterresmålet, kort resa, säker o skön v...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 17 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town i hjertet af Salalah med butikker, caféer og restauranter. Fra hotellet kan du nyde udsigten ud over havnens mange både. Hotellets poolområde ligger ved sandstranden, og her er to pools, to udendørsjacuzzi og en separat børnepool. Solstole og parasoller samt pool-og strandhåndklæder.

Hotellet har flere restauranter. Buffetrestauranten Al Souk serverer mad hver dag med forskellige temaer. I a la carte-restauranten Aubergine serveres fisk- og skaldyr sammen med retter, der er inspireret af landende omkring Middelhavet. Med en smuk udsigt ud over havnen lokker tagbaren Horizon. Der er også en poolbar, der tilbyder enkle retter og snacks samt frisk juice og andre drikkevarer. På hotellet er der også en strandbar, Sandbox, hvor du kan bestille frisk juice og enkle snacks.

Engelsktalende børneklub i hotellets regi og teenklub (12-16 år) med spillerum og forskellige aktiviteter. Legeplads. Veludstyret gratis fitness. Gratis tennis, bordtennis og beach volley. På hotellet er der cykler, som du kan låne. Spa med sauna, massage og behandlinger samt et skønhedscenter mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Souvenirbutik. Parkering. Hotellet ligger i Marina Town, som er fuld af caféer og shopping. Til centrale Salalah er der ca. 12 km.

Måltider

All Inclusive. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.

All Inclusive

 • Morgenbuffet, kl. 07.00-10.30, i buffetrestauranten Al Souk.
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.00, i buffetrestauranten Al Souk.
 • Middagsbuffet, kl.18.30-22.00, i buffetrestauranten Al Souk.
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.00-15.00 og 18.00-23.00.

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.