1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Kuramathi Island Resort

  • • Paradisiske omgivelser
  • • Fantastiske hotelrestauranter
  • • Natklub under åben himmel

Et paradisisk resort hvor du kan bo i en villa på pæle i havet og få den ultimative ferieoplevelse. Alle restauranter er af højeste klasse, vi anbefaler specielt The Reef som serverer skøn friskfanget skaldyr. Når solen går ned forvandles baren Funge Bar til en natklub under åben himmel.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Seafront Villa for 2-3 personer. Bungalower for 1-3 personer. Dobbeltværelser superior i bungalower for 1-3 personer. Water Villa Superior for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

God mad, dejlige omgivelser, god service, meget professionelt drevet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 56 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kuramathi er en af Maldivernes mest paradisiske hoteløer, hvor du bor i smukke villaer, der ligger på stranden i frodige haver og med udsigt over havet. Nogle af villaerne står på pæle ude i vandet, og her kan du virkelig kan nyde privatlivets fred. Hotelområdet har pool med separat børnesektion. Poolhåndklæder. Poolbar og jacuzzi.

Flere restauranter, der serverer udsøgt mad, både a la carte (ikke inkluderet i All Inclusive-konceptet) og buffet. Du kan bl.a. vælge mellem thaimad, indisk mad, grillrestaurant, et pizzeria samt fiske- og skaldyrsrestauranten, The Reef. Flere barer. Hotellet har også et luksuriøst spa, der tilbyder mange forskellige behandlinger mod betaling. Trådløst internet mod betaling, medbring egen laptop. Børneklub (3-12 år) i hotellets regi. Souvenirbutik, vaskeservice og valutaveksling. Gratis fitness-faciliteter, sauna og tennis. Yoga mod betaling. Dykning og vandsport mod betaling. Ingen trafik.

Måltider

Helpension. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag. All Inclusive mod tillæg. Helpension inkluderer morgenmad, frokost og middag på den buffetrestaurant, som ligger tættest på din bygning. Drikkevarer indgår ikke.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, frokost og middag i den buffetrestaurant, der ligger nærmest din bygning.
- Te på Island Coffee Shop og Dhoni Bar, kl. 15.00-17.00
- En bådtur i solnedgangen pr. person pr. ophold
- En ø-udflugt pr. person pr. ophold
- Lokale drikkevarer, øl, husets vin og sodavand ad libitum
- Udstyr til snorkling
- Windsurfing (instruktion er ikke inkl.)

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Transfer til Kuramathi sker med vandflyver, turen tager mellem 20 minutter og 1 time afhængig af antal stop. Når du booker en rejse til Maldiverne indgår transfer til- og fra lufthavnen i prisen. Bemærk at der er begrænset bagagevægt på vandflyveren på 25 kg pr. person (inkl. 5 kg håndbagage). Overvægt koster ca 5 dollar pr. kg.