Rejser til Maldiverne

Maldiverne er:

  • • Forførende strande
  • • Smukke koralrev med et utroligt dyreliv
  • • Romantiske omgivelser

Lokal service

På rejsemål med lokal service har Apollo intet personale, men vi repræsenteres af vores lokale, engelsktalende samarbejdspartnere. Aktuelt telefonnummer står på billetten.

Når du rejser til Maldiverne er det virkelig som at opleve paradiset. De kridhvide strande og det turkisblå hav indbyder til afslappende stunder med sol og badning. Maldiverne er det perfekte rejsemål for dig, som vil have fred og ro, nyde de paradisiske omgivelser og være tæt på farvestrålende dykkeroplevelser.

Populære hoteller Maldiverne

Pool på Hotel Holiday Inn Kandooma på Maldiverne.

Holiday Inn Kandooma

Fra 27.648 DKK
Hotel Kuramathi Island Resort på Maldiverne.

Kuramathi Island Resort

Fra 33.498 DKK

Fakta om Maldiverne

Tidsforskel

Dansk tid +4 timer.

Valuta

Valutaen på Maldiverne hedder Maldivisk Rufiya (MVR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut. Bemærk, at US-dollars er den gangbare valuta på hotellerne.

Restauranter

Frokost koster ca. 80-200 DKK ekskl. drikkevarer. En 2-retters menu koster ca. 250-350 DKK. En øl koster ca. 40 DKK. Priserne gælder i Malé og kan variere.

Transfer

Transfer til Kuramathi er med vandflyver, turen tager mellem 20 minutter og 1 time afhængig af antal stop. På vandflyveren må der kun medbringes 20 kg i bagage + 5 kg i håndbagage, så i alt 25 kg pr. person.

Transfer til Kandooma tager ca. 40 min med speedbåd. Ventetider på op til 3 timer kan forekomme på både ud- og hjemrejsen.

Når du booker en rejse til Maldiverne indgår transfer til- og fra lufthavnen i prisen.

Strande

Smukke, kridhvide sandstrande strækker sig ned til det krystalklare vand. Udenfor de fleste øer findes små rev, som hindrer stærke strømme og bølger i at nå øen. På de fleste steder kan man svømme ud til koralrevene og næsten alle øerne har strand hele vejen rundt.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 31°c
maj 31°c
jun 29°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 29°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c
Læs mere om vejret