1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

My Hotel

  • • Beliggende i centrum
  • • Hyggelig atmosfære
  • • Tagterrasse med poolbar

My Hotel er et godt udgangspunkt for at opleve det jordanske hverdagsliv. Lige rundt om hjørnet har du mange af Aqabas bedste restauranter. Start dagen med morgenmad på tagterrassen og landskabet som skøn baggrund. Afslut dagen ved poolbaren og hør fortællinger fra Jordan fra det hyggelige personale, skyllet ned med et forfriskende glas lemon og mint juice.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Større dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Atmosfæren og de er meget imødekommende og opmærksomme på om du har det godt. Dejligt hotel og be...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

My Hotel er et lille og hjemligt byhotel nær shopping og restauranter. Tagterrasse med en lille pool og en smuk udsigt over bugten. Solstole, parasoller og poolbar, som også er åben om aftenen. Nærmeste strand er offentlig, men man kan benytte andre hotellers private strande mod betaling.

Der er en restaurant med buffet og a la carte-servering, hvor maden også kan nydes på terrassen. Gratis wifi på fællesområder. I lobbyen findes computer med internet mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Bytrafik.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Vær opmærksom på, at det i mange tilfælde ikke er tilladt at medbringe mad, købt uden for hotellet, med ind på hotellet. Spørg gerne i receptionen, hvad reglerne er. Bemærk, at hotellet ikke serverer alkohol. Der er ca 500-700 m til den offentlige strand. Samme afstand gælder for de finere, private strande, som tilhører andre hoteller i Aqaba, og som er åbne for besøgende mod betaling. Man kan også bade gratis på Aqaba Visitor Center, som ligger 7-10 km væk.