1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Intercontinental Aqaba

  • • Egen flot strand
  • • Overdådig morgenmadsbuffet
  • • Høj kundetilfredshed

Intercontinental Aqaba er et førsteklasses hotel med god beliggenhed direkte på stranden. Med et dejligt poolområde, flere gode restauranter og barer, et godt fitnesscenter samt et spa som tilbyder forskellige behandlinger findes her noget for alle.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Poolområdet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 650 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Intercontinental Aqaba er et hotel af høj klasse beliggende ved en privat strand. Poolområde med stor pool, der er opvarmet til 20 grader. Pooltemperaturen kan dog falde nogle grader om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Poolen har børnesektion samt separat børnepool. Jacuzzi. Solstole, parasoller og poolbar. Gratis poolhåndklæder. Der findes også solstole og parasoller på den private strand. Gratis wifi på fællesområder.

Hotellet har flere gode barer og restauranter, som tilbyder et bredt udvalg. Strandbar. På den libanesiske restaurant serveres der middag og frokost (ikke inkluderet i halvpensionen). Børneklub i hotellets regi for børn mellem 4 og 12 år. Underholdning hver aften.

Spa med mange forskellige behandlinger såsom hydroterapi og massage (aldersgrænsen er 18 år). Sauna, dampbad og jacuzzi. Skønhedssalon. Desuden findes der et godt fitnesscenter. Butikker. Hæveautomat. Squash mod betaling. Ingen trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00 hvis du ønsker at tilkøbe halvpension over jul. Ekstra gebyr for jule- og/eller nytårsmiddag.

Værd at vide

Dette er et Green Key-mærket hotel. Det betyder at, hotellet aktivt arbejder for at minimere sin påvirkning af miljøet og bidrage til at gøre en forskel på et miljømæssigt og socialt plan. Bemærk at det i de fleste tilfælde ikke er tilladt at medbringe mad og drikke udefra og ind på hotellet. Spørg gerne i receptionen om gældende regler.