1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Nikko Bali Benoa Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Malene,
Uldum

+
Beliggenhed med pool og lige på stranden :-)
-
Poolen trænger til at blive renoveret. De små mosaik sten den var lavet af faldt af over det hele, og man kunne nemt komme til at skære sig på fødderne, specielt henne ved poolbaren.

Bekræftet køb : 2018-10-13


10 ud af 10

Lise,
Silkeborg

+
Store værelser og beliggenhed på/ved stranden Virkeligt lækkert morgenbord
-

Bekræftet køb : 2018-08-18


7 ud af 10

Flemming,
Solrød

+
service, beliggenhed ned til vandet
-
Måske lidt mere finish på værelserne der var knækket bordplade på badeværelset der var dårlig udsigt fra værelse da træerne var alt for høje, der er langt til alt og byen ikke noget at skrive om. Trods det en god ferie og et godt hotel

Bekræftet køb : 2018-07-28


10 ud af 10

Lene,
Odense

+
God udsigt fra værelse. Dejligst pool-område ud til havet.
-

Bekræftet køb : 2018-07-21


10 ud af 10

Sally ,
Hillerød

+
et rigtig pænt hotel, den rigtige beliggenhed. flotte udenoms omgivelser.
-
rengøringen på værelset var ikke optimalt,, der var støv under sengen, på glashylder og mangel på almindelig rengøring

Bekræftet køb : 2018-03-20


10 ud af 10

Minna,
Tuusula

+
Siisteys loistava, aamupala todella hyvä ja paljon eri vaihtoehtoja. Koko hotellin henkilökunta todella ystävällisiä.
-
Kohteeseen tullessa joutui odottamaan muihin hotelleihin meneviä lomalaisia tunnin, että pääsi jatkamaan matkaa omalle hotellille. Lentokenttä kuljetukseen lomakohteeseen tullessa parannus suotavaa. Kotimatkan lentokenttä kuljetus ok.

Bekræftet køb : 2018-11-20


9 ud af 10

,

+
Ystävällinen henkilökunta, hyvä aamiainen, kaunis puutarha/allasalue, hyvä ruoka, rauhallinen hotelli.
-

Bekræftet køb : 2018-10-28


9 ud af 10

Jyrki,
Joensuu

+
Luksushotelli meren rannassa.
-
Aamupala yksinkertainen. Lisää salaatteja. Kahvin tuonti kannuissa kestää ja se viilenee nopeasti. Kiva jos saisinhaettua itsepalvelunakin. Viikolla happy hour -listoja muutettiin huonompaan suuntaan. Siksipä ei palveluja enää käytetty. Taisi iskeä ahneus.

Bekræftet køb : 2018-10-21


9 ud af 10

Tuija,
Kokkola

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Joogatunteja voisi olla ja parempi varustelu kuntosalilla sekä edullisemmat spa-hoidot.

Bekræftet køb : 2018-03-20


7 ud af 10

Sari,
Kotka

+
Erinomaisen ystävällinen henkilökunta ja siisteys
-
Kannattaa todellakin tarkistaa esitteen tiedot. Hotelli ei todellakaan ole **** hotelli, vaan aika on jättänyt jälkensä siihen (varsinkin uima-allas). Yksityinen uimaranta oli puomeilla erotettu pieni alue (matala), jossa ei uimaan pystynyt. Tuon erotetun alueen takana jylläsivät vesijetit ja muskeliveneet, joten sielläkään ei pystynyt uimaan. Veneet mylläsivät veden niin sekaisin, ettei mereen juurikaan ollut muutenkaan asiaa (uimapuku täynnä hiekkaa). Snorklaukseen ei ollut siis mitään mahdollisuuksia, vaikka sitä niin mainostettiin. Veneet myös toivat sellaisia pakokaasupilviä jopa allasalueelle, että astmaatikkona jouduin poistumaan useampia kertoja pois altailta.

Bekræftet køb : 2018-02-27


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

1946 bedømmelser
Meget godt
 
861
Godt
 
714
Middel
 
238
Mindre godt
 
82
Dårligt
 
51

5 nyeste bedømmelser

18-03-2018

Indlæg af Poul M

Ferietur

Lækkert hotel hvor alt fungerer perfekt.Ved stranden er der meget vandsport aktivitet ,med dermed følgende støj fra motorbådene som trækker faldskærm og flåder. Støjen var dog til at leve med.Lækker pool område hvor der var mulighed for skygge over hele dagen.Bestemt et besøg værd.

 
07-10-2017

Indlæg af Steen J Ringsted, Danmark

tak for en god ferie

Vi er efterhånden blevet lidt magelige så vi vælger hoteller, dette hotel slog ikke fejl. alt gik efter planen, hotel transport virker 100% fra lufthavnen, vi faldt for den Italienske som er en af de mange spisesteder på dette hotel vi fik 14 dejlige dage, hotel kan anbefales

 
30-12-2014

Indlæg af Susanne E Esbjerg, Danmark

Det ideelle sted for afslapning

Vores mål for at vælge Bali og Grand Aston Bali er afslapning, klimaet og naturen. Til februar rejser vi for 5 gang (2008, 2011, 2012, 2014 og 2015) til Grand Aston Bali, - stedet, som opfylder vores ønsker. Vi nyder den afslappende stemning og personalets venlighed, som vi oplever med det samme, vi ankommer til hotellet. I 2008 og 2012 delte vi opholdet mellem flere hoteller på øen. Det var en stor skuffelse. Grand Aston Bali er det allerbedste hotel. Vi foretager alle bestillinger på nettet. Indtil dato har intet svigtet, ikke en gang transporten fra lufthavnen til hotellet. I løbet af ferien lejer vi en bil+ chauffør for ca. 50$ en hel dag, hvor vi får opfyldt alt det kulturelle. Om aftenen spiser vi på de hyggelige restauranter på modsatte side af gaden eller på hotellet. Som gæst på Bali kommer man langt med venlighed. Er der oplevelser, som man ønsker ændret, så foretag kontakten med venlighed, for så vil du opleve det samme retur. Vi kan ikke genkende kritiske anmeldelser mht. morgenmad, all inclusive eller beskidt pool.

 
11-12-2013

Indlæg af Gitte7772013 Næstved, Danmark

Bo ikke her

Alt det de skriver på deres hjemmeside passer overhovedet IKKE . Hotellet er ikke Ny renoveret Værelserne er beskidte og Aircondition virkede ikke på 2 af værelserne vi havde (vi havde 3 værelser den 1 dag ) . Vi havde købt ekstra All inclusive vi fik intet af det som hotellet lovede på deres hjemmeside . Morgenmaden var elendig . Maden var flere aftener uspiselig det var enten koldt eller frosset - elendigt tilberedt mm. , vi fik ikke det mad vi bestilte . Der er ingen service Vi skulle være der i 15 nætter, der er intet der fungere , Poolen var beskidt nogle dag kunne man ike se bunden for snavs Personalet kunne hverken tale eller forstå engelsk . Vi har været på Bali 12 gange vi er ALDRIG fået så dårlig behandling / service som på dette hotel . Kan kun sige - hold jer langt væk fra dette Hotel det er ikke et 5 stjernet , det burde højest have 2- 3 stjerner !!!!!!!!!

 
18-01-2019

Indlæg af pshawcroft Ballarat, Australien

Wonderful relaxing atmosphere

A spectacular resort, extream value for money. The hotel has exelent facilities, wonderful friendly staff and the food at the buffet breakfast and lunch or dinner at the restaurant where amazing. Spectacular gardens and very inviting pool with a pool side bar. I can not recommend this hotel highly enough, the only disappointment was having to leave.