Bedømmelse af Prime Plaza Sanur

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,4 ud af 10 baseret på 20 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Henrik,
Køge

+
Alt var bare i orden. Det tager jeg gerne til igen. Total luksus at der var Spa og massage på hotellet til fornuftige priser.
-
No idea :-)

Bekræftet køb : 2019-04-23


7 ud af 10

Rikke,
Esbjerg

+
-
Værelserne er slidte og evt at man kunnne åbne vinduerne

Bekræftet køb : 2019-03-05


8 ud af 10

Ann,
Ringsted

+
Morgenbuffet.
-
Hotellet bærer præg af manglende vedligeholdelse. Men personalet er super søde og hjælpsomme.

Bekræftet køb : 2018-09-01


6 ud af 10

Simone ,
Herlev

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

1222 bedømmelser
Meget godt
 
528
Godt
 
486
Middel
 
157
Mindre godt
 
40
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

20-04-2017

Indlæg af 422jesperf Frederikssund Kommune, Danmark

Lækkert hotel beliggende direkte op af en moske med råben 5 gange dagligt

Super lækkert hotel af rigtig god kvalitet, dog direkte op af en moske som larmer ret meget når der kaldes til bøn. Prisen er ret høj set i forhold til hvad du får for pengene - der findes andre alternativer som sikkert er langt bedre.

 
06-11-2019

Indlæg af me4thebest Swindon, Storbritannien

1 Week Stay

Within the context of Bali, this rather shabby and tired hotel should be viewed as more 2 than 3 star. The standard room was damp, smelly and in poor decorative order. We 'upgraded' to a superior room on the ground floor (additional $50 per night). This was a little more generous in size with outside bath/shower and WC. Not for those prone to mozzie bites! The bed was large and fairly comfortable. On the upside, the staff were all very polite and helpful. The buffet breakfast was very good indeed. The location was a short walk from a busy beach with the usual market stalls along the pavements. If on a tight budget, this hotel is a good base from which to explore the south of the island but not to spend all day at as the facilities are limited and basic with the pool area in particular, quite cramped.

 
05-11-2019

Indlæg af Pioneer30800372910 Adelaide, Australien

Good family hotel

The apartments are ample and big. Great for big families. Kids Club is ok with an awesome pool with slide for kids. Breakfast could be better and a bit limited Great cocktails and happy hour! In regards to location, it is not on the beach but it has a shuttle bus which is very handy!

 
11-10-2019

Indlæg af P3630FEtims Hobart, Australien

Great Value stay

We stayed for 12 nights and had a really top stay. The staff are amazingly helpful, kind and diligent. At one point during my stay I needed a doctor and there was one knocking on my room door within 15 minutes!! Buffet breakfast was very extensive. Beautiful pool and kids really enjoyed themselves. Hotel was well situated at northern end of Sanur but only a few minutes walk down to Sanur beach. Free shuttle bus into Sanur shopping area was great and we used it a number of times. Would definitely stay here again.

 
09-10-2019

Indlæg af Geoff B Colchester, Storbritannien

Bucket list F1, after race treat

We had enjoyed 5 days in Singapore, and now looked forward to a relaxing week in Bali, our travel agent had booked this hotel for us, reception staff were really helpful and welcomed us, our room 379 was very clean and tidy apart from one day when clean towels were not left, this was quickly sorted and my partner could wash her hair. The location at first left a bit to be desired, but to be fair offered more than just a beach resort, swimming pool was lovely and the pool bar great, excellent food as well, we ate in the restaurant 3 times and the food was the best we had, sadly one evening the service was terrible so we dined elsewhere after that, the hotel bar was a great meeting place and our barman Rozie really looked after us, (Double G & T's), I would recommend this hotel for it's location, food and drink, plus the pool and spa is a real bonus.