Værelsestyper

Deluxe-værelser

Rummelige deluxe-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering og aircondition (individuelt styret). Wifi mod betaling. Hårtørrer. Badekåber. Bad/brus og toilet. Balkon.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Kaffe-/te faciliteter og minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis deponering og aircondition (individuelt styret). Wifi mod betaling. Hårtørrer. Kimono. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med sovealkove med en dobbeltseng og et badeværelse med badekar. I stueplan er der et opholdsrum/soveværelse med to enkeltsenge og en lille sofa. Ekstra toilet i stueplan. 5. person skal være barn og dele ordinær seng. Stort tv i opholdsrummet og et mindre på sovealkoven. Mulighed for at låne PlayStation (konsol og spil). Espressomaskine med kaffekapsler indgår. Minibar. Gratis wifi, deponering og aircondition (individuelt styret). Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar og brus. Toilet. Balkon.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Junior-suiter med sovealkove i etage med dobbeltseng eller enkeltsenge. Separat opholdsrum. Store garderober. Gratis wifi, deponering og aircondition (individuelt styret). 37" tv i opholdsrummet og 26" tv i soveværelset. Espressomaskine med kaffekapsler indgår. Minibar. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, brus og toilet. Balkon. Gæster i junior-suiter indgår lidt ekstra service og faciliteter på hotellet. F.eks. tilbydes der adgang til The Level lounge som byder på cocktails om aftenen, adgang til The Level pool hvor der serveres the om eftermiddagene, og eget strandområde med balinesiske solsenge. Morgenmaden kan nydes på restauranterne El Patio eller Sorrento. Vask af to stykker tøj pr person og pr dag indgår i prisen. Du har første ret til at booke bord i à la carte-restauranterne samt til behandlinger i hotellets spa.
Antal personer: 1-2 personer.

Suiter

Fine suiter med terrasse i stueplan med komfortable lænestole og en udsigt over lagunen eller poolen. 4. person er mulig, hvis denne er barn, der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter. Minibar. Gratis wifi, deponering og aircondition (individuelt styret). Hårtørrer. Avis. Kimono. Store badeværelser med badekar og brus. Udeplads med adgang til poolen.
Size of room: 62 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.