1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Melia Bali Villas & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Søren,
Årslev

+
Flotte omgivelser - rigtig godt morgenbord - rare og flinke personale
-
Aftensmad på hotellet alt for dyrt i forhold til kvalitet Spiste i stedet på nærliggende Bali Collection, hvor der var mange gode spisestedet og maden kun kostede 1/3 af, hvad den gjorde på hotellet

Bekræftet køb : 2018-11-27


4 ud af 10

Daniel ,
Skælskør

+
Hotellet har flot med alt det vand der ligger omkring
-
Larmende børn Dyrt i forhold til andre strore flotte hoteller i nærheden Billederne snyder der var ikke så pænt som i virkeligheden Mad/Drinks var kedelige

Bekræftet køb : 2018-09-22


10 ud af 10

Juha,
Ylöjärvi

+
-
Huoneissa saisi olla kosteuden poistaja ja wc:ssä pidee.

Bekræftet køb : 2019-01-15


7 ud af 10

Johannes,
Sandnes

+
Flott hageanlegg
-

Bekræftet køb : 2019-03-26


10 ud af 10

Bjørn,
Bergen

+
Vanskelig å trekke ut noe som var spesielt bra - hele oppholdet var utmerket!
-

Bekræftet køb : 2019-01-15


9 ud af 10

Mads,
Bergen

+
Fantastisk service og fasiliteter.
-
Urimelig dyr mat og drikke inne på hotellet. (Men heldigvis mange restauranter med bedre mat til under halve prisen innen 500 meter gange utenfor hotellet)

Bekræftet køb : 2018-10-21


10 ud af 10

Anne,
Fetsund

+
Service i alle ledd
-

Bekræftet køb : 2018-04-15


10 ud af 10

,

+
Et flott og barnevennelig hotell.Topp service men mat og vin på hotellets restauranter er på norsk nivå.Bedre priser på lokale restauranter.(Kjøpesenteret Bali Collection ligger knappe 10 min. gange fra hotellet og var mye å by på!
-

Bekræftet køb : 2018-03-20


10 ud af 10

christina,
Alingsås

+
Väldigt bra och hjälpsam personal
-
Bättre upplysning om att man måste bo i lyxrummen för att kunna utnyttja den något mera handikapps annpassade poolen när min man går med rullator.

Bekræftet køb : 2019-03-25


9 ud af 10

Ulla,
Öckerö

+
-
När ni säljer resan ha hela paketet inbokat. Dyrt .det var inte Bali. Har varit där innan o priserna var inte det som lokalfolket hade .vi flyttade 3 dyng för att se Bali det var oxå förstört med turist priser

Bekræftet køb : 2019-01-28


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

7263 bedømmelser
Meget godt
 
4191
Godt
 
1994
Middel
 
670
Mindre godt
 
244
Dårligt
 
164

5 nyeste bedømmelser

20-09-2018

Indlæg af JMLCPH02 København, Danmark

Cirkus Melia

Vi var tre rejsende og da vi ankom var der kunne sengepladser til to. Vi måtte rykke for en ekstra seng 2 gange og receptionisten var ærligtalt lidt ligeglad, hvilket var skuffende da vi ankom sidst på dagen og var trætte efter en lang rejse fra Danmark. Værelset var i øvrigt slidt, fugtigt og lugtede jordslået og det samme gjorde alt vores tøj, da vi rejste fra hotellet. Vores værelse var i øvrigt også meget lydt og man kunne høre hvad naboerne foretog sig. Morgenbuffeten var enorm stor og der var ansatte over alt. Alligevel gik vi flere gange forgæves til tomme skåle og fade, og selvom der var personale over alt skulle man selv bede om en ekstra kop kaffe, som desværre blev glemt flere morgener i streg. Det bar præg af at være et kæmpe resort, som ikke var gearet til det antal gæster de havde boende, da vi var på besøg. Vi spiste på hotellet en aften og vi valgte restauranten nede ved stranden. Det var et af vores dyreste måltider vi havde under vores ophold på Bali, og desværre også et af de dårligste. Der ligger heldigvis mange resorts nede på stranden, som laver både bedre og billigere mad, end hvad Melia tilbyder. Børn er i sandhed skønne og hotellet er et rigtigt børnehotel. Det var ikke noget vi havde læst os frem til, men der er børneaktiviteter fra morgen til aften, så regner du med en afslapningsferie hvor du fx gerne vil slappe af ved poolen med nogle kolde drikke og en god bog, så skal du finde et andet hotel. Poolen holder åbent til kl. 19:00 alle dage, men allerede kl. 17:00 begynder personalet at fjerne puder fra alle liggestole, lukke ned fra alle parasoller og de fjerner klokkerne, som man kan trykke på hvis man ønsker service fra baren. Det var konsekvent alle 6 dags og uagtet om der var gæster eller ej og man følte sig derfor ikke velkommen de sidste to timer. Vi kunne selvfølgelig også bare have benyttet os af stranden, som hotellet ligger helt ned til, men den kunne ikke benyttes under vores ophold, da der ganske enkelt ikke var noget vand før sent om aftenen. Der er selvfølgelig også positive ting at fremhæve, som at der var nogle rigtig venlige og opmærksomme ansatte, parken fra værelserne til poolen er enorm smuk og velholdt og at man kan nyde en cocktail til solnedgangen på stranden. Deres omeletter til morgenmad var de bedste vi fik på vores tur gennem Bali. Ikke desto mindre var sammenhæng mellem pris og kvalitet en stor skuffelse og dette er sammenlignet med de øvrige 4 hoteller på Bali, som vi boede på og helt generelt med hvad vi ellers har oplevet i Asien. Havde vi ikke booket non-refundable var vi uden tvivl rejst videre noget før.

 
19-02-2018

Indlæg af 336metteh Odense, Danmark

Hotel

Der er smukt på hotellet, i haven, ved poolen og på stranden. Personalet er meget søde og hjælpsomme. Maden er god på restauranterne. Men der var meget fugtigt på værelserne og der lugtede jordslået. Faktisk var vores tøj fra skabet fugtigt da vi pakkede ud derhjemme og lugtede muggent. Hotellet er dyrt ift resten af Bali, der spiste vi ofte på Pirate Bay - en restaurant henne ad stranden.

 
27-08-2017

Indlæg af Karin N

spisning

Man spiser super lækkert deres Rump staks var det bedste vi fik i de 14 dage, og kan side ophøjet på strand tressen, med en super god udsigt over vandet, venlig og god betjening dejlige rene toiletter,

 
21-03-2017

Indlæg af DJClausHartmann Solbjerg, Danmark

Topklasse resort

Et rigtig dejligt resort, som er meget fint og velholdt. Personalet er serviceminded og flinke. Rigtig lækkert pool område til både voksne og børn. Der er masser af aktiviteter hvis man er til det. Specielt Børneklubben er virkelig god!! Personalet her er virkelig søde og rigtig gode til børn - mange tak til dem for nogle fantastiske dage for vores 3 børn. Priserne er høje og der er ikke meget balinesisk stemning over hotellet. Men vi havde 5 gode dage der og vi nød det :-) Vi boede i bygning 4 i family room i 2 etager, tæt på poolen.

 
21-07-2016

Indlæg af HansenDKK

Rigtig dejligt og gennemført hotel

Har boet her i 14 dage på deres Melia Guest Room med udsigt med haven. Virkeligt et gennemført hotel hvor alle udendørs og hotel arealer er tip top. Jeg læste nogle negative anmeldelser om værelserne og de er måske kun 4 stjernet men ikke noget vi lagde mærke til i løbet af dagene. Der er lidt skrammer hist og her men ikke noget vildt. Rengøring var grundig - ude som inde og personalet var virkelig flinke og serviceminded. Ikke mindst var der masser personale. Hotellet ligger i en samling af hoteller hvor man via en lille strandpromenade kan gå imellem de forskellige hoteller. Der ligger i gå-afstand et stort udendørs mall med 15-16 forskellige restauranter og hotellet har yderligere 5 restauranter med forskellige temaer. Kan varmt anbefale dette hotel.