1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Melia Bali Villas & Spa

  • • Lækkert poolområde
  • • 5 restauranter
  • • Højt serviceniveau og opmærksomt personale

Melia Bali Villas & Spa har smukke bygninger, dejlige omgivelser og en privat strand, som vil gøre dit ophold ekstra specielt. Der er mange aktiviteter og et fint spa, som også bidrager til en skøn ferie.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-2 personer. Suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer heraf 2 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Hotellet har flot med alt det vand der ligger omkring
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Melia Bali Villas & Spa er et dejligt hotel beliggende i det hyggelige turistområde Nusa Dua. Her er en stor pool og separat børnepool, solstole og parasoller samt poolbar. Håndklædeservice. Der er fem restauranter på hotellet. Restaurant Sakura serverer japanske retter som sushi og teppanyaki. Hvis du er til Middelhavsmad, så skal du spise på restaurant Sorento. Ved stranden finder du Sateria by the beach, som tilbyder internationale retter, grill og spansk tapas. Lotus lokker med asiatisk køkken, og El Patio serverer morgenmadsbuffet samt international og asiatisk mad til frokost og middag. Barerne er ved poolen og i lobbyen på hotellet.

Hotellet arrangerer aktiviteter dagligt, som er gratis at deltage i; gymnastik, madlavning og vandpolo. Aktiviteter som yoga, tennis og motordreven vandsport er mod betaling. Underholdning flere aftener om ugen. Gratis wifi på fællesområder. Legeplads. Ved stranden er der udover restaurant, stort udbud indenfor vandsport samt gratis solstole og parasoller for hotellets gæster. Gratis fitness-faciliteter. Fantastisk spacenter som tilbyder diverse afslappende behandlinger mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Ca. 2 km til shoppingcenteret Bali Collection. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. All Inclusive eller halvpension mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

- Morgenmadsbuffet på El Patio
- Frokost på restaurant El Patio eller Sateria
- Middag på valgfri restaurant på hotelområdet eller ved temabuffet
- Forfriskninger, mineralvand, læskedrikke, juice, lokale drikke og vin/øl ad libitum til kl. 24.00
- Snacks ved poolen
- Velkomstdrink
- Gratis spil, aktiviteter og vandsport (ikke motordreven vandsport)
- Aftenunderholdning

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Afrejselufthavn-københavn