1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Four Points By Sheraton Bali Kuta

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Jørgen,
Lumsås

+
-
Apollo skal være repræsenteret på rejsemålet

Bekræftet køb : 2018-04-14


10 ud af 10

Sari,
Tampere

+
Henkilökunta oli ammattitaitoinen ja asiakaspalvelu sujui todella hyvin.
-
Kattoterassin kunnostus olisi aika tärkeä, lattialaudat antoi periksi jossain kohtaa ja muutama naula oli pystysssä. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja saisi olla kattoterassilla useampi.

Bekræftet køb : 2019-03-05


8 ud af 10

,

+
Siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta.
-
Lisää aurinkotuoleja kattoterassille.

Bekræftet køb : 2018-05-27


9 ud af 10

Pirjo ,
Hanko

+
Erinomainen henkilökunta. Allasbaari ihana. Hyvä aamupala.
-

Bekræftet køb : 2018-02-20


8 ud af 10

Pasi,
Tapanainen

+
Hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta.
-
Suihkuun lämmintä vettä.

Bekræftet køb : 2018-01-02


8 ud af 10

Richard,
Porsgrunn

+
Rengjøring
-

Bekræftet køb : 2018-08-19


10 ud af 10

Tommy ,
Kristiansand

+
Vennlighet
-
De som har rom rett til basseng hører varmebassenget og boblemaskinen til det gamske kraftig! Slå det av på natta

Bekræftet køb : 2018-02-06


9 ud af 10

,

+
trevlig personal
-
fler solstolar

Bekræftet køb : 2018-05-05


9 ud af 10

Anders,
Kokkola

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-26


10 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2018-05-13


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

977 bedømmelser
Meget godt
 
512
Godt
 
335
Middel
 
79
Mindre godt
 
35
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

31-12-2017

Indlæg af 518miar Gentofte Kommune, Danmark

Oase midt i det larmende Kuta

Vi boede her i 5 nætter op til nytår. Hotellet er 2 ½ år gammelt og her er lækkert. Værelser er lyse, vi boede på 6 sal med 2 senge. Ønsker man adgang til pool nederst på 1 sal har man direkte adgang til stor pool, men der var også meget larm. På 6 sal er der også pool men her er der mere stille, ingen små børn men til gengæld tid til læsning mm. Vi var mest på 6. Sal. Servicen er over alt i top, dog er de generelt dårlige til engelsk og tålmodigheden kom på prøve mange gange. Vi kan ikke anbefale Kuta til afslapning da her er hektisk, hurtigere at gå rundt i byen, dog med frygt for at blive påkørt af alle knallerterne som kører på fortove mm. De tager ikke hensyn! Morgenmaden på hotellet er virkelig god, det var buffet og der var næsten alt hvad man kunne ønske sig. Anbefaler ikke Kuta til nytår - ejheller vort hotel. Musikken den 31. Dec var så høj at vi forlod festen - og vi havde ørepropper! 4/5 stjerner i Kuta pga ovenstående. Vi kommer ikke tilbage til Kuta igen, vælg i stedet for Sanur o.lign.

 
21-04-2019

Indlæg af whytehouse2018 Gawler, Australien

Great hotel, great prices, great staff

What can we say about this hotel, we have nothing negative to say. The staff are the friendliest we have encountered in Bali. The buffet breakfast was bloody fantastic with a huge range of delicious food. We booked a cheap room with 2 double beds to suit our needs, and we were totally surprised when we arrived to find our room was poolside, with our own little wooden deck. The rooms are great, very clean and beds were very comfortable. The staff, what can we say, from the cleaning staff to the bar staff, to the security staff, they were all friendly, would go out of their way to help, would greet you even if they only saw you 2 minutes ago. There are so many options for food within a couple of minutes walk, and we really enjoyed Warung Mina across the road. Their website doesn't mention the very top floor which is a large grass area, great for the kids to play, and a perfect spot to do Yoga.

 
20-04-2019

Indlæg af Lim M

Excellent

The resort itself was gorgeous, staff were so friendly and helpful. Shoutouts to Bayu from the poolside bar, the housekeeping team (super attentive! Made our stay so comfortable), the reception team and the security team. Would 100% stay here again.

 
11-04-2019

Indlæg af buddyrogers32 Bangkok, Thailand

Holiday

Surprisingly good hotel tucked off a busy back street a little away from Kuta beach Staff so friendly and helpful Room very good Great Value for money VERY good You are in the heart if bali Pool -good Entertainment - good culture Staff very helpful Enjoy this little gem

 
08-04-2019

Indlæg af fdoamerica Atlanta, Georgien

A good hotel for those that want to be in the heart of Kuta, Bali

This hotel is all about location... Kuta is where Bali tourism started only a few decades ago. Then, it was about the beach, surfing and being Bohemian. Now the area is brash, loud, over populated with massage parlors, tattoo parlors, t-shirts shops & cheap cafes. Oh, yea, then there is the incessant noise of the out-of-control motorbikes. Kuta is transformed at night when the music from the nightclubs startup and then having a hotel room in the heart of the action is what you want. This is where the Four Points Hotel comes in. The Four Points in Kuta, Bali is best for budget/mid-range minded travelers who want a clean room, good bed and a great swimming pool for the hot, hot afternoons. This property has these plus there is a decent (not great) breakfast buffet, free WIFI throughout the complex and a decent (not great) spa for massage. That said, there is stiff competition in the area for both the room, the food and massage. You may also want to consider the 'Hotel Terrace in Kuta' that has rooms for around $30 a night (about 1/3 of the price at Four Points). Bottomline: Four Points is a good hotel for a night or two.