1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Four Points By Sheraton Bali Kuta

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Jørgen,
Lumsås

+
-
Apollo skal være repræsenteret på rejsemålet

Bekræftet køb : 2018-04-14


10 ud af 10

Sari,
Tampere

+
Henkilökunta oli ammattitaitoinen ja asiakaspalvelu sujui todella hyvin.
-
Kattoterassin kunnostus olisi aika tärkeä, lattialaudat antoi periksi jossain kohtaa ja muutama naula oli pystysssä. Aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja saisi olla kattoterassilla useampi.

Bekræftet køb : 2019-03-05


8 ud af 10

,

+
Siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta.
-
Lisää aurinkotuoleja kattoterassille.

Bekræftet køb : 2018-05-27


9 ud af 10

Pirjo ,
Hanko

+
Erinomainen henkilökunta. Allasbaari ihana. Hyvä aamupala.
-

Bekræftet køb : 2018-02-20


8 ud af 10

Pasi,
Tapanainen

+
Hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta.
-
Suihkuun lämmintä vettä.

Bekræftet køb : 2018-01-02


8 ud af 10

Richard,
Porsgrunn

+
Rengjøring
-

Bekræftet køb : 2018-08-19


10 ud af 10

Tommy ,
Kristiansand

+
Vennlighet
-
De som har rom rett til basseng hører varmebassenget og boblemaskinen til det gamske kraftig! Slå det av på natta

Bekræftet køb : 2018-02-06


9 ud af 10

,

+
trevlig personal
-
fler solstolar

Bekræftet køb : 2018-05-05


9 ud af 10

Anders,
Kokkola

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-26


10 ud af 10

,

+
-

Bekræftet køb : 2018-05-13


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

1010 bedømmelser
Meget godt
 
525
Godt
 
348
Middel
 
81
Mindre godt
 
37
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

31-12-2017

Indlæg af 518miar Gentofte Kommune, Danmark

Oase midt i det larmende Kuta

Vi boede her i 5 nætter op til nytår. Hotellet er 2 ½ år gammelt og her er lækkert. Værelser er lyse, vi boede på 6 sal med 2 senge. Ønsker man adgang til pool nederst på 1 sal har man direkte adgang til stor pool, men der var også meget larm. På 6 sal er der også pool men her er der mere stille, ingen små børn men til gengæld tid til læsning mm. Vi var mest på 6. Sal. Servicen er over alt i top, dog er de generelt dårlige til engelsk og tålmodigheden kom på prøve mange gange. Vi kan ikke anbefale Kuta til afslapning da her er hektisk, hurtigere at gå rundt i byen, dog med frygt for at blive påkørt af alle knallerterne som kører på fortove mm. De tager ikke hensyn! Morgenmaden på hotellet er virkelig god, det var buffet og der var næsten alt hvad man kunne ønske sig. Anbefaler ikke Kuta til nytår - ejheller vort hotel. Musikken den 31. Dec var så høj at vi forlod festen - og vi havde ørepropper! 4/5 stjerner i Kuta pga ovenstående. Vi kommer ikke tilbage til Kuta igen, vælg i stedet for Sanur o.lign.

 
23-06-2019

Indlæg af peter s San Diego, Californien

Fun Neighborhood, Convenient to Kuta Beach

Excellent hotel at this price range. Check in was a breeze and Budi was incredible! Like all the staff I dealt with, he was professional, friendly, and more than happy to accommodate any request. The room was beautiful as I was lucky to be upgraded to a super large room on the 6th floor with a balcony overlooking the lobby-level pool. The hotel entrance, lobby, rooftop area all have an unique vibe. Nighttime lighting on rooftop poolside bar was beautiful. Cocktails were good as well! The breakfast was fantastic, offering everything from congee, made-to-order egg dishes and smoothies, lots of fresh fruit, the best lattes I've had in Asia, and excellent croissants, among plenty of other things. The spa was wonderful, too! I had a body scrub and massage for two hours for approx US$45, inclusive of tax and service! The therapist was great so of course I tipped her another 20%. I definitely recommend this hotel and its location. I look forward to a return trip!

 
23-06-2019

Indlæg af sarahnegus Perth, Australien

Good hotel with only minor issues

We stayed at Four Points for 7 nights and enjoyed our time. We booked through Jetstar which gave us lots of inclusions including breakfast and daily cocktails. The staff were very accommodating and keen to help in any way they could. The drinks from Vertigo (rooftop bar) were good and the bartenders even went out of their way to make a designer cocktail with watermelon on request. The room was clean and large. Only downside was the shower did not drain well due to the angle of the tiles. A downside included that there were very few daybeds and they were saved by people who weren’t using them for 80% of the day. More daybeds would have been good. The buffet had plenty of choice and the staff were quick to take our drinks orders and bring us eggs. Overall I would stay here again - it was centrally located and was easy to get most places.

 
21-06-2019

Indlæg af Mumbleton Emirate of Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Nightclub next door. No actual sofa beds.

Outdoor nightclub next to the building. Ask management before agreeing room. Sofa beds are actually just the sofa - no bed. Staff are friendly but are limited to how they can help when the location is terrible.

 
17-06-2019

Indlæg af C4556KYscottm Mumbai (Bombay), Indien

Honeymoon greeting

Soon after we arrived we were greeted in the room with a special gift. It was a lovely surprise. A cake with a honeymoon message. This typifies the happiness all the staff have. They are genuinely happy everyday and we will certainly return to Bali where we truely love the locals. Close by are many things to do. We chose to learn to surf here. Nightlife is a bit full on for many nights in a row.