Bali Mandira Beach Resort & Spa

  • • Lige ved stranden
  • • Spa på hotellet
  • • I gåafstand fra lokalområdet

Bali Mandira Beach Resort & Spa tilbyder et smukt poolområde og en tropisk have. Hotellet er for dig, der ønsker en afslappende ferie og et berigende møde med den lokale kultur. Hotellet ligger i gåafstand fra alt, som området er kendt for - shopping, traditionelle markeder, trendige restauranter og strandklubber.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 5 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bali Mandira Beach Resort & Spa er et resort med et poolområde ved stranden. Her bor du i frodige omgivelser og alle pools har havudsigt. Der findes jacuzzi, separat børnepool med rutsjebane og en pool kun for voksne.

På hotellet findes to restauranter. Azul Bali Beach Club er tre etager med beach club-stemning, lækre måltider, cocktails og udsigt over Det Indiske Ocean. På restaurant Celagi tilbydes både internationale retter med asiatiske influenser og lækker indonesisk mad. Desuden kan du besøge poolbaren Barong Bar, hvor der findes drinks og enkle retter. Baren spiller rolig musik, men visse aftener er der mere gang i den med DJ's og salsadans. Loungebaren Suling Lounge tilbyder en udendørs terrasse med unik balinesisk atmosfære.

Spa med massage og behandlinger mod betaling. Gratis bordtennis. Yoga og surfing mod betaling. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension, helpension og All Inclusive mod tillæg.

Afrejselufthavn-københavn