Udflugter, Goa

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Dudhsagar vandfald

Afgår fra: 

Tag med og besøg et af Indiens største vandfald Dudhsagar! Vandfaldet er over 300 meter højt og er smukt beliggende i Bhagwan Mahaveer Sanctuary og Mollem nationalpark.

Dagen starter med en bustur langs med Goas østlige side. Vel fremme i nationalparken fortsætter turen ind i junglen med jeeps, inden det er tid til at vandre det sidste stykke til Dudhsagar. Her er der tid til et lille forfriskende dyp med nysgerrige aber som tilskuere.

På tilbagevejen har vi dagens sidste stop ved Goas mest kendte hinduistiske templer. Hvad med at prøve at ofre noget til en af de hinduistiske guder? Glem endelig ikke at tage skoene af, inden du går ind i templet.


Morgenmad, frokost og jeeptur er inkluderet i prisen. Drikkevarer er ikke inkluderet. Engelsktalende guide.
Adgang til vandfaldet er ikke inkluderet i prisen og koster 50 INR. Kameragebyr ved vandfaldet er 50 INR.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

3-dages tur til Hampi

Afgår fra: 

Hampi var i 1300-tallet hovedstad i et af verdens største imperier, og er i dag en af Det Sydlige Indiens største seværdigheder. Byen har stor religiøs betydning for landets hinduer og mange pilgrimme valfarter hertil hvert år.

Dag 1:
Vi tager sammen morgentoget mod Hampi, som ligger i Goas nabostat Karnataka. At køre tog i Indien er en unik oplevelse, og rejsen bliver garanteret et minde for livet. Vi ser det spændende landskab suse forbi udenfor vinduet, og bliver en del af den indiske hverdag for en stund. Vi kommer frem sent på eftermiddagen og checker ind på hotellet, som ligger i byen Hospet i Hampis udkant. Aftenen er på egen hånd.


Dag 2:
Efter morgenmad tager vi til Hampi. Her får vi en guidet heldagstur, hvor vi både kommer forbi et aktivt tempel og tempelruiner. Midt på dagen, når solen står højest på himlen, tager vi en pause, hvor vi spiser frokost (ikke inkluderet i prisen). Højdepunktet denne dag er solnedgangen, som forvandler Hampi til et magisk sagolandskab. Aftenen er på egen hånd.

Dag 3: Vi skal tidligt op, da vi skal med morgentoget, som kører os tilbage til Goa. Her ankommer vi sent om eftermiddagen.

Du kan booke enkelt- eller dobbeltværelser. Udflugten er gratis for børn under 6 år, men der kan ikke garanteres egen siddeplads eller seng.

I udflugten indgår en togrejse, to overnatninger inkl. morgenmad samt guidet rundtur. Engelsktalende guide. Frokost, middag og entré til Hampi er ikke inkluderet i prisen.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Cola Beach - Goas gemte skat

Afgår fra: 

Tag med til Cola Beach - en af det sydlige Goa’s mest afslappende strande. Den hvide sandstrand er omgivet af svajende palmer. Her er der god plads til afslapning i en hængekøje mens du ser solen gå ned. Smag lokal mad og afslut dagen med en overnatning på stranden i et af de fine Rajastanitelte.

I udflugten er transport, en overnatning, frokost og middag dag 1 samt morgenmad og frokost dag 2 inkluderet i prisen. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Der er meget begrænset muligheder for, at handle på Cola Beach, så ønsker du snacks mellem måltiderne, er det lettest at medbringe fra Goa. Der er ingen aircondition på bussen.
Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Du kan booke enkelt- eller dobbeltværelser. Udflugten er gratis for børn under 6 år, men der kan ikke garanteres egen siddeplads eller seng.

Det sydlige Goas skatte - markeder, landsbyer & seværdigheder

Afgår fra: 

Husk at opleve det sydlige Goa under ferien! Vi gør først et stop i Margao, som er den største by i det sydlige Goa. Her besøger vi blandt andet et livligt lokalmarked som sælger det meste i form af tøj, stof, krydderier, frugt og grøntsager. Lige ved markedet er der små butikker som også er værd at besøge. Herefter bevæger vi os længere ud på landet og besøger blandt andet et keramikværksted.

Næste stop er Palacio do Deao i Quepem, som er en renoveret portugisisk herregård. Her nyder vi en typisk lokal frokost inden vi vender tilbage til hotellet. På vejen har vi et sidste stop ved Chandranath-templet. Templet er et af de ældste steder for bøn i Goa og ligger fantastisk oppe på en bakke.

Frokost, skandinavisktalende guide og transfer er inkluderet i prisen.

Mit elskede Goa

Afgår fra: 

Tag med på en udflugt med alle seværdigheder, der er typisk for Goa. Vi starter turen med en krokodillesafari. I løbet af ca. 1 time sejler vi på Mandovi-floden, hvor vi kan se krokodiller i sit naturlige miljø. I løbet af dagen stopper vi for frokost på en restaurant beliggende ved en af Goas ældste krydderiplantager, Savoi. Her venter også en guidet tur med fremvisning af de forskellige krydderier. Udflugten går også til det sydlige Goa, hvor vi besøger det farverige tempel, Mangueshi. I Panjim, Goas hovedstad, skal vi se de lokale markeder og får mulighed for at købe souvenirs fra området og opleve byen.

Inkluderet: Frokost.
Ikke Inkluderet: Drikkevarer.
Vær opmærksom på: Turen foregår med engelsktalende guide.
Beklædning: Dækkede skuldre ved besøg i templet.

Voksne (12+ år): 408 DKK
Børn (2-11 år): 204 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Oplev det sydlige Goa

Afgår fra: 

Goa er kendt for sine lækre strande, gæstfrie lokalbefolkning og høje palmer. På denne tur vil du opleve den afslappende atmosfære i det sydlige Goa samt smukke byer. Vi vil bl.a. møde de lokale kunsthåndværkere, som viser hvordan de stadig holder liv i håndværket fra Goa, der har eksisteret i mange år.
Som afslutning på dagen standser vi ved Palolem beach - det sydlige Goas perle med en 1,5 km lang sandstrand. Vi spiser frokost og bliver afkølet i det dejlige vand, før vi vender tilbage til hotellerne.

Frokost er inkluderet i prisen. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Engelsktalende guide.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Overnatning i en husbåd på Chapora River

Afgår fra: 

Den bedste måde at opleve livet langs med Chapora River er at sejle i en Kettuvallam - en husbåd. Vi sejler langsomt frem og nyder en krydret lokal middag, inden det er tid til en god nats søvn i husbådens charmerende kahytter.

I udflugten er transport tur/retur fra båden, en overnatning i kahyt om bord samt middag dag 1 og morgenmad samt frokost dag 2 inkluderet i prisen. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Du kan booke enkelt- eller dobbeltværelse. Engelsktalende personale.


Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.