Bedømmelse af Sonesta Inns

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 143 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Carsten Hede,
Vanløse

+
-

Bekræftet køb : 2019-03-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

756 bedømmelser
Meget godt
 
308
Godt
 
326
Middel
 
76
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

18-06-2018

Indlæg af Vagn236 Varde, Danmark

Goa når det er bedst

Hotellet ligger meget tæt på stranden, 2 minutters gang via haven. Dejlige værelser, meget venlige ansatte, lækker morgenmad, svømmepøl i top, vedligeholdes hele dagen af en meget dygtig medarbejder. Alt i alt en stor oplevelse i tropisk sol i december. Stranden behagelig, mange små spisesteder med god betjening.

 
02-03-2018

Indlæg af D5195AJpetern Næstved, Danmark

Lækkert hotel.

Godt og hyggeligt hotel. Rengøring i orden. Dejlig stor pool. Morgen buffet okay. Spiste de fleste måltider på nabo restaurant. (Fra Nepal). Fik ikke prøvet hotellet restaurant. Kort afstand til god badestrand.

 
08-01-2017

Indlæg af KristianA177 Vedbæk, Danmark

Skønt hotel

Vi boede som familie på Sonesta Inns over jul og nytår og havde to pragtfulde uger. Værelserne er store, fine og meget rene. Man får dagligt to flasker vand per værelse uden omkostninger. Poolområdet er virkelig lækkert og der var alle dage ledige solstole. Restauranten har et godt og bredt udvalg af både indiske og internationale retter. Hotellet ligger lige ved stranden gennem en lille lund og her findes en skøn shak (Floyds) der laver lækker mad. Det bedste ved hotellet er dog personalet, der er utrolig smilende, imødekommende og service mindede. Hvis man er interesseret er det let at komme i snak med dem og høre mere om Indien. Eneste minus var at vores varme vand i bruseren blev ved med at forsvinde selvom de reparerede det igen og igen (værelse 111), vi kunne dog bade hos vores børn der havde værelse ovenpå.

 
05-04-2013

Indlæg af Marchje Kolding, Danmark

skønt hotel tæt på stranden og væk fra byens larm

Vi har netop tilbragt 2 uger på Sonesta Inns i Candolim, Goa og var overordentligt begejstrede for stedet! Virkelig skønne værelser (sørg dog for at booke dem ud til poolen) store, lyse, flot badeværelse, rigtig god seng! meget god og ikke alt for larmende aircondition og hver dag perfekt rengøring! Personalet er alle utrolig søde, smilende og imødekommende, især "fodfolket" rundt om poolen, gartner, security og housekeeping. Receptionen kunne godt oppe sig en anelse mere... Der er et godt udvalg af retter på den super hyggeligt have restaurant, maden er vel lavet og vi har ikke haft et eneste problem med maven..! Morgenmads buffetén er god med afvekslende lune retter og en flink kok der laver dine æg akkurat som du vil have dem. Hotellet ligger for enden af en lille vej, ca 300 meter fra hovedgaden hvilket er SKØNT! ingen larmende barer eller diskoteker i nærheden, men stadig nemt at gå op i byen. Der er 200 meter til den skønne strand gennem hotellets dejlige have. Vi nød opholdet op Sonesta Inns og håber at komme igen næste år!

 
04-04-2011

Indlæg af nilsmil København, Danmark

Godt og velbeliggende hotel med mange planter og palmer og tæt på stranden

Hyggeligt hotel med meget grøn beplantning og kokospalmer omkring poolen. God service, pæn rengøring. restaurant og bar. 200m til stranden.