Bedømmelse af Empire Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 251 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Elsebeth,
Væggerløse

+
Det bedste var jeg kendte det,havde bestilt et bestemt værelse man ikke kunne,som følge deraf betalt 880.00 til Apollo,men værelset fik jeg ikke ????????
-
Drømmesenge på grunden Og så manglede der skrivelser fra Apollo,intet var der,en engelsk talende dame en dag med et tfnr,jeg er 88 år ikke godt for mig,jeg kunne læse på min tf hvad jeg skulle bruge.Men hvor var telefonen,den gav hun mig ikke. Hvis ikke jeg kendte stedet havde jeg været på herrens mark,Meget dårligt fra Apollos side,hvor skal jeg henvende mig for at få mine 880.00 retur,da jeg ikke fik mit værelse,hotellet havde ikke fået pengene.??

Bekræftet køb : 2019-11-27


10 ud af 10

Karl Oluf Ellevang,
Nørre alslev

+
Tæt på stranden og restauranten ligger så man kan se stranden og vandet
-
Et bord på altanen

Bekræftet køb : 2019-11-20


5 ud af 10

Anne Marie,
Hellerup

+
Hyggelig atmosfære
-
Bedre beskrivelse af de forskellige værelsesstandarder

Bekræftet køb : 2019-03-27


5 ud af 10

Anette,
Valby

+
Personale
-

Bekræftet køb : 2019-02-27


7 ud af 10

Marianne,
Frederiksberg

+
Dejlig morgenmad.
-
Myrebekæmpelse. Bedre WiFi. Hotellet burde ikke afvise at sende postkort.

Bekræftet køb : 2019-02-20


10 ud af 10

Inge,
København

+
Restaurantens tjenere og utroligt veltillavede mad.
-

Bekræftet køb : 2019-01-02


9 ud af 10

Tina,
København k

+
Det bedste er helt sikkert det imødekommende og hjælpsomme personale. Alle er søde og virker som om de har en god arbejdsplads, det gør at det er rart at være der.
-
Der kunne etableres et slags launge-område på den store plads ved restaurenten, med mulighed for at sidde i skyggen og læse, spille spil, være på nettet eller bare slappe af.

Bekræftet køb : 2019-01-02


10 ud af 10

Birgit Linder,
Charlottenlund

+
Hotelværtinden er fantastisk hjælpsom. Personalet både i restauranten og til rengøring af værelser er meget venlige og hjælpsomme.
-
Apollo burde sørge for, at der er håndsæbe på badeværelset og en flaske vand i køleskabet. Især når man tager ankomsttidspunktet i betragtning. Disse forhold kender man kun, hvis man har været på Empire tidligere

Bekræftet køb : 2018-12-26


10 ud af 10

Benthe Ruth,
Stokkemarke

+
vi kendte det i forvejen
-

Bekræftet køb : 2018-12-12


2 ud af 10

Kirsten,
Horsens

+
Rengøring var ok
-
Det hele, morgenmaden bestod af en bolle marmelade te, kaffe resten måtte vi købe selv Da vi kom til hotellet var der ikke tændt for vifte i loftet, med det resultat da vi skulle i seng kl. 06,00 efter en lang rejse var der 30 grader på værelset

Bekræftet køb : 2018-11-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

81 bedømmelser
Meget godt
 
44
Godt
 
22
Middel
 
6
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

20-03-2019

Indlæg af Viggogb Charlottenlund, Danmark

Velbeliggende

Hotellet ligger lige op til stranden, restauranten er ganske glimrende og personalet yderst venlige og dygtige. Værtsparret er også meget hjælpsomme hvis man står og mangler henvisninger til f eks. indkøb. Værelserne er ikke topmoderne, men der opholder man sig heller ikke så meget i det dejlige klima.

 
31-03-2017

Indlæg af kwasababu Ringe, Danmark

skøn beliggenhed- lige på stranden

Vores tildelte værelse var en skuffelse : meget slidt og lige ud til en passage hvor det søde personale vandrede igennem hele tiden. Vi spurgte om der var andre værelser tilrådighed, og fik, mod betaling , et super værelse lige ud til stranden. Mama er det sødeste menneske. Rengøring i top. Mange ansatte har været her i 10 år, pga. mamas fleksibillitet : har man et sygt barn, eller et møde i ungernes skole, kan personalet møde senere eller tidligere. Måske en selvfølge i DK. men ikke i Indien.

 
26-02-2017

Indlæg af Inger J

Skønt hotel

Lille familieejet hotel, man føler sig hjemme. Er noget ikke i orden bliver det afhjulpet. Ligger lige i strandkanten, simpelt hen den bedste beliggenhed i Calangute. Kun 3stjerner og ingen luksus på værelserne, men pænt og rent.

 
13-03-2015

Indlæg af Dorrit B Svendborg, Fyn, Denmark

Et lille paradis lige ud til havet.

Empire Beach Resort Hotel. Hotellet ligge i det " turistede Candolim "" men her er helt fredeligt. Hotellet ligger lige ud til havet, nogle værelser har total havudsigt, nogle kun lidt. Der er alle størrelser værelser, der er meget store balkoner og der er ganske små. Ejere og personalet er utrolig venlige og værelserne er hyggelige og super rene, der er en dejlig svimmingpool.. Hotellets restaurant server dejlige indiske retter. Går man de 40 meter ned til vandet, er der dejlige strandrestauranter, med kolde øl og skøn mad. Dette hotel,oser af en rar atmosfære.

 
11-02-2014

Indlæg af Helle S Skjern, Danmark

Fantastisk sted i Goa

Vi har været i Goa 3 gange, de to gange på Empire Beach, første gang var på et 4-stjernet hotel ca. 1 km fra stranden, poolen lå i skygge og det hele var indenfor nogle mure. På stranden mødte vi nogle der boede på Empire, vi valgte at prøve det året efter og vi vil under ingen omstændiger bytte tilbage, vi har nu boet 2 gange på Empire og har lige bestilt 3.gang som bliver på 3 uger til november/december 2014. Vi har fået en fantastisk behandling af ejerne og personale, beliggenheden er jo helt i top ved vandkanten, super udsigt fra både pool og restaurant, god mad. Vi lejer køleskab med indhold inden vi kommer, så vi har kolde drikkevarer ved ankomst efter en lang rejse. Hvis ikke vi havde kendt Empire var vi ikke kommet tilbage til Goa, men valgt et andet land, Empire står for os som et sted vi føler os hjemme og ikke mindst slapper af, så vi glæder os til det bliver efterår. Så efter 3 år vender vi med glæde tilbage og glæder os til en Empire Speciel i baren