1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Radisson Blu Resort Sharjah

  • • Privat strand og flere pools
  • • Tilkøb halvpension
  • • Børn spiser for 1 krone

På Radisson Blu Resort Sharjah venter et stort poolområde, som ligger lige ved hotellets private sandstrand. Her bor du centralt i det traditionelle emirat Sharjah. Alkohol sælges ikke i Sharjah, her kan du spise godt på hotellets restauranter, træne i fitnessrummet og nyde skønne behandlinger i hotellets spa. Hvis du vil opleve mere kan du tage hotelbussen til Dubai by.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Morgenmaden var god
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Resort er et firestjernet hotel, som ligger centralt i Sharjah. Hotellet har et fint poolområde med fire pools, heraf to separate børnepools. Mellem poolområdet og hotellets private sandstrand er der et lille græsområde. Solstole, parasoller og håndklædeservice både ved poolen og på sandstranden.

Hotellet har en restaurant, som serverer kinesiske retter samt tre caféer, der tilbyder enkle retter, en af disse har stor udendørsterrasse og havudsigt. På hotellet serveres der ikke alkohol. Gratis wifi på hele hotellet. To fitness-områder. Gratis tennis med udstyret mod betaling. Billard og bordtennis mod betaling. Vandsportsfaciliteter mod betaling. Spa med gratis sauna. Massage og behandlinger mod betaling. Legeplads. Butik. Gratis parkering. Vaskeservice. Room service. Gratis hotelbus til Sharjah og Bur Dubai. Herfra kan man tage taxi eller tog til shoppingcentrene, marinaen osv. Til Sharjah centrum er der ca. 2 kilometer og til Dubai ca. 55 kilometer.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, så spiser børnene for kun 1 krone.

Værd at vide

Hotellet byder ikke gæster under 21 år velkomne uden følgeskab af forældre. Ved indcheckning kræver de fleste hoteller et depositum på ca. 200 US-dollar, som tilbagebetales ved afrejsen (beløbet reserveres på dit kreditkort).