Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

  • • Ved en lang privat strand
  • • Nabo til golfbane
  • • Luksuriøse omgivelser

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Waldorf Astoria Ras Al Khaimah ligger ved en over 300 meter lang privat sandstrand, i en bygning inspireret af et arabisk palads. Med havet på den ene side, en golfbane på den anden og hotellets spa kan ferien kun blive skøn. Velkommen til en luksuriøs oplevelse i fantastiske rammer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer/1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer/1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Alt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah har en fantastisk strandbeliggenhed og et smukt poolområde med to store pools og separat børnepool. Solstole, parasoller og håndklæder ved både pools og på hotellets private strand. Ved en af de store pools skal gæsterne være over 16 år.

Hotellet har mange barer og restauranter. I hovedrestauranten Qasr Al Bahar serveres en international buffet og det er her du nyder måltiderne som er inkluderet i din halvpension (morgenmad og middag). Lexington Grill serverer amerikansk grillmenu og på UMI kan du nyde japanske specialiteter. Traditionelle retter fra Mellemøsten finder du på Marjan og på poolrestauranten Azure er der sunde lettere retter på menuen. Loungebaren Al Fayrouz serverer enkle retter og cocktails med en smuk havudsigt. På Camelia serveres blandt andet Waldorf salat, men også andre retter samt afternoon tea. I Peackock Alley dækkes der også op til afternoon tea, mens du kan nyde pianomusik i baggrunden. På hotellet er der også en cigarbar og en loungebar. Natklubben 17Squared på 17. etage kan du more dig natten lang samtidig med at du kan betages af udsigten Ras Al Khaimah.

Hotellet har gratis fitness-faciliteter samt dykning og forskellige vandsportsfaciliteter mod betaling. Her er oplyste tennisbaner (du kan låne udstyr gratis) og mulighed for at spille golf på den nærliggende 18-hullers golfbane (du skal betale et greenfee i receptionen). Hotellets spa tilbyder en lang række behandlinger mod betaling. Gratis børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Ca. 800 m til Al Hamra Mall. Ca. 5 km til marinaen i Al Hamra. Ca. 25 km til Manar Mall i det centrale Ras Al Khaimah. Begrænset trafik.

Måltider

Halvpension. Nytårsmiddag.

Værd at vide

I De Forenede Arabiske Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkningen tilbagebetales depositum.

Ras Al Khaimah er et område i udvikling og der foregår meget nybyggeri rundt om i emiratet.

Kombinér med et ophold i ørkenen

Kombinér med et ophold i ørkenen

Dette hotel kan kombineres med et luksuriøst ophold på Ritz-Carlton Al Wadi Desert i Ras Al Khaimahs ørken.

Læs mere og book kombinationsrejsen her