Ritz-Carlton Al Wadi Desert

  • • Villa med privat pool
  • • Uforglemmelig oplevelse i ørkenen
  • • Bookes i kombination med Waldorf Astoria

Oplev beduinernes tusindeårige hemmelighed i den arabiske ørken. På Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i ørkenens ro blandt sanddyner og den fascinerende kultur. Din ferie vil være fyldt med uforglemmelige dage og stjerneklare nætter.


Værelsestyper

2-værelses villa for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,7 km
Til centrum: 1,6 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ritz-Carlton Al Wadi Desert er et ørkenhotel i beduinsk stil. Hotellet har service i topklasse. Du bor i egen villa og alle villaer har privat pool som er temperaturreguleret. På hotellet er der også et skønt poolområde med stor pool der har swim-up bar, jacuzzi, cabanas og solstole. Egen sektion for børn med plads til sjov og leg.

Ritz-Carlton Al Wadi Desert kan kun bookes i kombination med Waldorf Astoria Ras Al Khaimah.

På Ritz-Carlton Al Wadi Desert er der flere restauranter, Kaheela som har åbent hele dagen og du kan spise og drikke godt under åben himmel på Moon Bar. Restaurant Farmhouse serverer lokal mad fra nærliggende gårde.

Gratis børneklub i hotellets regi. Gratis cykeludlejning. Heste- og kamelridning på alle niveauer mod betaling. Bueskydning, fat bike-udlejning og guidede ørkenture mod betaling. Spa med behandlinger mod betaling.

Gratis bus til hotel Ritz Carlton Al Hamra, hvor du er velkommen til gratis at benytte hotellets strand og pool.

Måltider

Halvpension. Nytårsmiddag.

Værd at vide

I De Forenede Arabiske Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkningen tilbagebetales depositum.

Kombinér dette hotel med strandferie

Dette hotel skal bookes i kombination med det luksuriøse strandhotel Astoria Ras Al Khaimah, med en over 300 meter lang privat sandstrand.

Læs mere og book kombinationsrejsen her