Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter

apollo mondo selected

 • • Mange pools og restauranter
 • • Tilkøb halvpension eller All Inclusive
 • • Midt på den skønne sandstrand

Velkommen til elegante Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa og Apollo Mondo Selected – udvalgte hoteller med høj komfort og standard. Hotellet ligger midt på stranden med en strålende udsigt over Den Persiske Golf. Ud over den vidunderlige beliggenhed er der god service og mange pools på hotellet. Med helt nye faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, børneaktiviteter og gratis træningshold, så venter der en komplet ferieoplevelse for både par og familier!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser i bungalower for 1-4 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og alt i alt service m m på hotellet.Der var 1 minus trappe fra vores etage til poole...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skønt strandliv og mange pools
Hotel Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa består af flere bygninger, beliggende på den 1,5 km lange private sandstrand. På stranden ligger der et dykkercenter, og der er mulighed for forskellige former for vandsport mod betaling. Stort skønt poolområde med seks pools, heraf en med børnesektion og separat børnepool med vandrutsjebane. Den store pool er skøn og har en swim-up bar. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice ved poolområdet og på stranden.

Et stort udvalg af barer og restauranter
Der er flere a la carte-restauranter på hotellet med forskellige specialiteter, f.eks. Piaceri der serverer italiensk og Al Maeda med libanesisk på menuen. På restaurant Maarid er der buffet til morgenmad, frokost og middag.

Hotellet har også flere caféer og barer, f.eks. cigar- og cocktailbaren X.O., som kun er for voksne (åbent fra kl. 17.00-02.00). Dome Lounge er åben fra tidlig morgen til sen aften og tilbyder enkle retter og forfriskende drikkevarer. På baren 6 Degrees kan du opleve den traditionelle vandpibe, mens du nyder den skønne havudsigt.

Baristakaffe på Mondo Café
På den nye kaffe- og juicebar Mondo Café kan du købe ægte arabisk kaffe, cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige friskpressede juicer, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt af højeste kvalitet! Baristor fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i den ædle kaffekunst, og caféen er perfekt til en afslappende pause sammen.

Sport og træning
På Hilton Ras Al Khaimah Resort finder du et gratis, veludstyret fitnesscenter, som er åbent døgnet rundt. Mulighed for at booke personlig træner mod betaling. Luksuriøs spa med massage, sauna, tyrkisk bad og jacuzzi mod betaling. Gratis beachvolley, minifodbold og bordtennis.

Gratis morgenyoga fem gange om ugen og med uddannede skandinavisktalende instruktører. Nogle gange tilbydes også andre træningshold på hotellet. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Vandrestave samt cykelvogne og løbejogger kan lånes mod depositum i receptionen.

Club Polly & Mino og svømmeskole
I Apollos børneklub, Club Polly & Mino, kan børnene tage del af et bredt aktivitetsprogram. Her tilbydes også svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på det lokale sprog og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino.

Gratis wifi og øvrig information
Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Ca. 2 km til centrum af Ras Al Khaimah. Hotelbus til Dubai to gange om ugen mod betaling. Bungalowerne blev bygget i 2006, og hovedbygningen, hvor værelserne ligger, blev bygget i 2009/2010.


Her kan du læse alt om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag, Halvpension, All Inclusive eller All Inclusive Ultra mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider i bookingen inden afrejse, spiser børn (2-11 år) gratis.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet på restaurant Maarid, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet på restaurant Maarid, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet på restaurant Maarid, kl. 18.30-22.30. Torsdage, fredage og ved højtider har restauranten åben til kl. 23.00.
 • Alternativt kupon af værdi 70 AED pr. voksen (AED 35 pr. barn) der kan benyttes på carte-restauranter. Mænd skal bære lange bukser på restauranterne ved middagstid
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 09.00-24.00
 • Gæster i bungalow-værelser kan også vælge at spise morgenmad i restauranten Al Maeda

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår desuden: Dine Around til middag, hvilket betyder, at du på hotellets a la carte-restauranter kan vælge forret hovedret og dessert fra en del af menuen.

Bemærk venligst at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 15.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

I hht. lokale love er det forbudt at servere alkohol på enkelte dage om året. Som gæst har du ikke krav på rabat eller erstatning, hvis dette skulle ske under dit ophold.

I De Forenede Arabiske Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkningen tilbagebetales depositum.

Apollo Mondo Selected-konceptet er gældende i perioden 20/10 2019 - 18/4 2020.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis fitnessrum og wifi

Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Løbetræn på ferien

Vil du løbetræne på Hilton Ras Al Khaimah Resort kan du hente kort med løberuter her. Ruterne er udarbejdet af Peak Performance.