1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa - Vinter 2019/2020

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Ryan,
Slagelse

+
-
Bedre service i forbindelse med bestilling af drikkelse, det tog ofte ekstremt lang tid at få noget.

Bekræftet køb : 2019-07-24


3 ud af 10

Nina,
Brønshøj

+
Sengene var gode og der var 2 rigtige dobbeltsenge til børnene
-
Bedre mad, udvalget var dårligt og smagte af ingenting. Bedre service fra personalet At man ikke skal vente i kø for at komme ind i buffet restauranten At der er et sted børnene kan få is/se der er is om eftermiddagen når det er med i all inclusive. Livredderne der er trænet i førstehjælp og ikke sms’er hele tiden.

Bekræftet køb : 2019-06-19


8 ud af 10

,

+
-
Manglede parasoller og WIFI var elendigt (ikke fungerende) ved poolen

Bekræftet køb : 2019-04-28


10 ud af 10

Katrine,
Nærum

+
God service og store områder så man kunne være sig selv på trods af mange gæster.
-
Hurtigere tjek ind - ankom kl 03.00 om matten og tjek ind tog en evighed hvilket er uhensigtsmæssigt efterveer lang rejse og med børn. Evt udlevering af nøgle og indtjening den følgende formiddag.

Bekræftet køb : 2019-04-28


7 ud af 10

,

+
Stranden og de fine værelser
-
Hotellet er meget slidt og trænger virkelig til en renovering - især udendørs arealerne.

Bekræftet køb : 2019-04-28


5 ud af 10

Brit,
Hørning

+
Pools og strand
-
Når man køber all incl forventer man mulighed for at kunne spise på alle spisesteder ude at skulle betale ekstra. Man forventer også mulighed for at hente formiddags og eftermiddags snack og is til børnene Bedre service/imødekommenhed i poolbar. Værelserne lugtede af fugt

Bekræftet køb : 2019-04-14


9 ud af 10

Stephanie,
Glostrup

+
Beliggenheden ved vandet
-
Skru ned for priserne.

Bekræftet køb : 2019-04-14


5 ud af 10

Signe ,
Lyngby

+
Den store pool og stranden
-
Forrøgt at den store træterresse ved restauranten var i så dårlig stand/rådden og disederet farligt med alle de huller både for tjenerne og gæsterne. Det burde laves øjeblikkeligt. Begge værelser var utrolig fugtige. Alle tingene både dyner og alt vores tøj var klamt hele ugen

Bekræftet køb : 2019-04-14


7 ud af 10

Michael,
Lyngby

+
-
Sølv all inclusive er elendigt! I forhold til udbuddet af drikkevarer der er inkluderet. Og vi har prøvet mange forskellige all inclusives.

Bekræftet køb : 2019-04-03


8 ud af 10

Sine ,
Rødovre

+
Strand og pools
-
Værelserne er meget fugtige og har en karakterisk lugt af fugt.

Bekræftet køb : 2019-04-03


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

6795 bedømmelser
Meget godt
 
3930
Godt
 
1847
Middel
 
630
Mindre godt
 
232
Dårligt
 
156

5 nyeste bedømmelser

26-02-2019

Indlæg af Thomas P

perfekt tur for vores familiegruppe på 14 personer

14 personer fra 6 mdr. til 82 år havde en skøn uge med meget høj grad af service, god mad og fine faciliteter. vi havde all inklusive, som vi normalt ikke vælger men med vores gruppe var det det rigtige.

 
03-12-2018

Indlæg af TDJJ Skødstrup, Danmark

Hilton service i sædvanlig bedste Hilton stil

Alting i sublim stil og service i bedste Hilton stil. Alt fungerer perfekt og min bedre halvdel elskede opholdet. Vi vil sikkert bruge Hilton anywhere igen. Derudover er deres senge af rigtigt god kvalitet.

 
27-11-2018

Indlæg af Bettina M

Fremragende hoteloplevelse

God service , alle hjælpsomme, rengøring og værelser i top. Dog bar mad og drikke i den høje ende når man ikke har all inklusive. Fantastiske omgivelser ved strand , dejligt med saltvandsopløsning dog beliggende langt fra alting og byen ikke noget særligt.

 
23-11-2018

Indlæg af samiakray

Flot standard

Rigtig god standard på hotellet både mht værelser og forplejning. Rigtig god service og specielt skal fremhæves pools og adgang til rigtig god strand.Vær dog opmærksom på hotellet ligger 1.5t kørsel fra Dubai

 
13-11-2018

Indlæg af Foschi16 Nørre Aaby, Danmark

Fantastisk sted og hotel

Godt hotel med høj standart. Meget dygtigt og serviceminde. En dejlig strand og mange pools. En del restauranter og lave god mad. Meget fin morgenmad Eneste “minus” er, at der langt til Dubai ( ca. 1.5 times kørsel)