1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Doubletree By Hilton Marjan Island Resort & Spa - Vinter 2019/20

apollo mondo family

 • • Elegant hotel
 • • Direkte på stranden
 • • Tilkøb All Inclusive

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa - et af vores nyeste tiltag af Apollo Mondo Family Resorts. På dette elegante hotel er der en lang privat sandstrand og flere skønne pools. her er også svømmeskole, gratis træningstimer og børnenes favorit - Club Polly & Mino. Tilmeld dig en træningstime med skandinavisktalende Apollo personale og nyd god mad for både krop og sjæl. For en ekstra nem og skøn ferie kan du tilkøbe All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Club-værelser for 2-3 personer eller 2-4 personer heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 30 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tag en pause fra hverdagen og tilbring en skøn ferie på skønne Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. Dette smagsfulde hotel ligger lige ved stranden på Marjan Island i Ras al Khaimah og perfekt til både par som børnefamilier.

Sjov og leg ved pool og strand
På hotellet der der totalt syv pools. Ved poolområdet er der parasoller, solstole, håndklæder og en poolbar. Her kan børnene lege dagen lang i piratskibet med vandrutsjebaner og pjaske i hotellets to børnepools Gæster i Clubværelser har også adgang til en infinitypool på et separat poolområde og indendørspoolen for kvinder ved spaområdet.
På den 650 meter lange gyldne strand er der solstole og parasoller. For de større børn og unge er her hoppeborg med trampoliner, rutsjebaner og reb, man kan svinge i.

Børneklub og svømmeskole
Børnene trives rigtig godt på skønne Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa. Her tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub, Club Polly & Mino, og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Læs mere om Swim School by Apollo.

Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter, som dukker op her og der på hotellet. Du kan også overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino.

Varieret køkken og Mondo Café
På hotellet er der flere restauranter med et varieret køkken. Buffetrestauranten Al Marjan tilbyder international mad med lokale indslag. Restauranten Brasserie serverer mad fra det franske køkken, og Vespa er en italiensk restaurant. Her findes desuden fire barer og en coffeeshop. Lounge i arabisk stil på 9. etage med fantastisk udsigt.
På kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du nyde ekstra god kaffe, friskpresset juice og lækkert bagværk. Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Træning og forkælelse
På hotellet er der et fitnessrum der har åbent døgnet rundt. Her er desuden beachvolley, tennis, billard, bordtennis og en lille fodboldbane. Hotellets spaområde "Eforia" har spabehandlinger, sauna, dampbad, hamam, massage, manicure og pedicure mod betaling. Her er også parrum så man kan nyde behandlinger sammen. På hotellet er der også et ladies-only spa.

Gratis wifi og øvrig information
Gratis wifi i lobbyen. Roomservice mod betaling. Forskellige slags underholdning hver aften. Vandsportsfaciliteter mod betaling. Gratis transport til shoppingcentrum i Al Hamra.

Her kan du læse om alle vores Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension, helpension, All Inclusive og All Inclusive Ultra mod tillæg. Halvpension er morgenmad og middag (buffet). Helpension er morgenmad, frokost og middag (buffet) inkl. drikkevarer, men ikke alkoholdige.

All Inclusive

**Ved All Inclusive mod tillæg indgår: **

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Al Marjan, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Al Marjan, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet i restaurant Al Marjan, kl. 18.00-22.30. Vælger du at nyde middagen på en af a la carte-restauranterne, kan du benytte en rabat på 60 AED pr.voksen (30 AED pr. barn)
 • Forfriskninger, øl, vin, drinks og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.00-24.00

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 06.30-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.00-22.30. I stedet for buffet kan du nyde en fast middagsmenu (3-retters) på en af a la carte-restauranterne. Bordreservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin, drinks og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 12.00-03.00

Vær opmærksom på at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive starter med frokost på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen.

Værd at vide

I De Forenede Arabiske Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkningen tilbagebetales depositum.

Ras Al Khaimah er et område i udvikling og der foregår meget nybyggeri rundt om i emiratet.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi