1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Al Hamra Village By Hilton

  • • Perfekt til familier
  • • Tilkøb All Inclusive
  • • Frodigt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På familievenlige hotel Al Hamra Village by Hilton er der rigtig ferieidyl med det skønne frodige poolområde, rummelige suiter og beliggenhed lige ved den kridhvide sandstrand. Sammen med søsterhotellet, som ligger i gåafstand, er der flere restauranter, børneaktiviteter og skønne massagebehandlinger. Der er også rig mulighed for at spille golf nær hotellet.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Personalet, spisestederne og området
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Al Hamra Village by Hilton består af flere bygninger, som ligner en lille by, og hotellet ligger fint mellem bjergene og havet. Ved hotellets poolområde findes en temperaturreguleret pool, solstole og parasoller samt en poolbar, som serverer enkle retter. Hotellet har også en buffetrestaurant, som serverer internationale retter, samt en engelsk pub (indgår ikke i All Inclusive). Livemusik på pubben.

Nær poolområdet ligger hotellets store fitness. Massagecenter med diverse behandlinger. Vandsport, nogle mod afgift. Lige uden for hotellet ligger en 18-huls golfbane, og du kan booke i receptionen. Engelsktalende børneklub i hotellets regi. Legeplads. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice døgnet rundt. Begrænset trafik.

Til søsterhotellet Al Hamra Residence er der ca. 250 meter. Gæster på Al Hamra Village by Hilton kan benytte faciliteterne på søsterhotellet, hvor der også er et poolområde med separat børnepool, solstole og parasoller samt to a la carte-restauranter, Marjan Pool Restaurant og Seafood. Sauna, jacuzzi, tennis og minigolf, nogle mod betaling. For børnene er der et legerum.

Ca. 800 m til Al Hamra Mall, hvor der er nogle butikker. Til marinaen er der ca. 5 km. Til centrale Ras Al Khaimah er der ca. 25 km.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension, Soft All Inclusive (uden alkohol) eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

All Inclusive

All Inclusive mot tillæg:
- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30
- Frokostbuffet er altid på søsterhotellet Al Hamra Residence, kl. 13.00-15.00
- Middagsbuffet, kl. 19.00-22.30
- Mulighed for at bytte buffet mod en middag på nogle af a la carte-restauranterne The Village English Pub, Marjan Pool Restaurant og Seafood Restaurant. Hver voksen gæst får et beløb på 50 AED pr. person (25 AED for børn mellem 6-11 år) som afregnes, når regningen betales
- Is til børnene, serveres fra kl. 11.00 og til solen går ned
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum på nogle af barerne på hotel Al Hamra Village by Hilton og Al Hamra, kl. 10.30-22.30

Bemærk at ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder frem til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

I De Forenede Arabiske Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med ind-checkning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved ud-checkningen tilbagebetales depositum. Ras Al Khaimah er et område i udvikling og der foregår meget nybyggeri rundt om i emiratet.