1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Radisson Blu Resort Fujairah

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


6 ud af 10

,

+
Stranden
-
Ingen rigtige is

Bekræftet køb : 2019-03-18


10 ud af 10

Anne Mette ,
København

+
Opvarmet, Pool, strand, flot solopgang, varieret mad, all inclusive.
-

Bekræftet køb : 2019-03-13


8 ud af 10

,

+
Havudsigten, stranden, opvarmet pool, venligheden, alt i alt et fint sted at tage hen om vinteren for at få lidt sol og varme.
-
Der er slet ikke nok aktiviteter til børn, vi havde vores piger på lige knap 3 år med og de behøver ikke det store for at have det sjovt. Der manglede en stor fin legeplads med rutschebane m.m. i nærheden af pool området, det virkede også mærkeligt at det kun var nogen pools der var opvarmet og dem med børneleg var ikke.

Bekræftet køb : 2019-03-13


9 ud af 10

Linda,
Nakskov

+
Stranden
-
Servicen er langsom på hotellet, samt mangler der mere børnevenligt mad.

Bekræftet køb : 2019-03-11


8 ud af 10

Lene,
Horsens

+
Alle på hotellet var utrolig flinke. Flot udsigt Super med livredder
-
Opredningssengene var ikke særlig gode. Ved mange mennesker til spisning, gik der stress i personalet, hvilket resulterede i meget langsom betjening

Bekræftet køb : 2019-03-11


8 ud af 10

Britt,
Aalborg

+
Atmosfæren - stille og roligt. Strandmiljøet
-
Radisson Blus koncept og Appllos clasher - hvad skal være primært

Bekræftet køb : 2019-03-10


6 ud af 10

Kirsten,
Nørresundby

+
Personalet venlige og hjælpsomme - sengen var god - god plads og fornuftige møbler på vær.
-
Hotellet vender mod nord det er vanskeligt at forbedre

Bekræftet køb : 2019-03-06


10 ud af 10

,

+
Strand og masser af gratis solsenge. Flotte pool områder. Herligt med terrasser ud mod stranden. God ordning med strandhåndklæder der kunne lånes.
-
Mulighed for at kunne købe drikkevarer(vand, sodavand) til rimelige priser og tage med på værelset. Det er urimeligt dyrt på stedet, og i varmen skal der væske til. En kiosk hvor man kan handle lidt snaks, til lokale priser..... Mulighed for at kunne blive transporteret til Dubai incl. bagage, hvis man ønsker at tilbringe de sidste dage i Dubai for egen regning. De busser hotellet reklamerer med der kører til Dubai, kan man ikke få bagage med, så eneste mulighed er Taxa til ca 800,-. Muligt at købe Apollo transfer one way, det er i den dyre ende i forvejen.

Bekræftet køb : 2019-03-04


2 ud af 10

Marie ,
København

+
Havet tæt på
-
Bedre mad, det var desværre af meget ringe kvalitet og udvalg, tilmed til højere priser end danske. Bedre information om, at der ingen muligheder er for at komme andre steder hen i nærheden af hotellet eller at spise andet end hotellets buffetrestaurant eller fastfood fra loungebaren.

Bekræftet køb : 2019-03-04


8 ud af 10

Carolien,
Hvidovre

+
At det er lige ved stranden
-
Deres “spa” er ikke særlig lækker - de burde renovere den. Det eneste der var værd at bruge var saunaen. Deres busser er elendige - beskidte - selerne virkede ikke - osv. De få steder man kunne købe noget at spise var ikke værd at besøge. Der var ringe udvalg - maden var ikke god - der var ingen børnemenuer osv. Meget lydt hotel med meget larm.

Bekræftet køb : 2019-03-04


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

2057 bedømmelser
Meget godt
 
931
Godt
 
633
Middel
 
285
Mindre godt
 
107
Dårligt
 
101

5 nyeste bedømmelser

08-01-2019

Indlæg af mettezeb Herfølge, Danmark

Dejligt hotel

Et dejligt hotel med lækre rum. Et plus er at det ligger på stranden, hvor der er perfekt at bade. Alle pools er også fantatiske. En lille minus er maden - den er ens og ikke så spændende. Personalet er sødt, men til tider lidt langsomme og forvirrede. Spa og massage på hotellet kan ikke anbefales - det virker som om de ikke er uddannede i det - meget høj pris for meget lidt.

 
02-01-2019

Indlæg af Maj-britt76 Hvidovre, Danmark

Dejligt hotel

Vi boede 2 voksne og 2 børn i en suite med 2 soveværelser. Store flotte værelser og masser af plads. Alt er fint og velholdt. Dog savnede vi en mini bar på værelset med sodavand og øl ( vand fik vi ). Vi havde All Inclusive og maden var rigtig god. Priserne er ret høje så da der heller ikke er alternative spisesteder andre steder var vi glade for All Inclusive og for den høje mad standard der gjorde at man ikke blev træt af restauranten. Der er div. Vandsport muligheder på stranden. Steder er meget rent og personalet søde. Vi var nød opholdet.

 
30-12-2018

Indlæg af Berit-Lundsbjerg Vordingborg, Danmark

Lækkert hotel til prisen

Vi bor hele familien på dette hotel sammen, værelser lige op af hinanden giver mulighed for at lægge unger og hygge vider ved siden af. Der er mangle forskellige pooler at vælge imellem og hvis man heller vil have sand på fødderne er stranden lige ved døren.

 
17-12-2018

Indlæg af Gert S

Vinterferie 2018

Vi fik præcis det vi håbede på - en ferie for familien. Super service - lutter søde mennesker, perfekt vejr og et fint renligt hotel. Stedet er beliggende på et utrolig roligt sted - så en uge uden at høre biler og kun havet er anbefalelsesværdigt.

 
04-11-2018

Indlæg af Alice C

Manik som are en Young mand som vi are kort til at love hes

Han er kvik og han har lavet de smukkeste ting af håndklæder og i de 14 dage vi har været her har vi mødt hans talent som en form af en helt zoologisk have alle former af dyr som vi alle har elsket vi har nærmest stormet ind på værelset hver dag for hvahar han nu fundet på ha