1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Radisson Blu Resort Fujairah - Sommer 2018

 • • Rolig og afslappende atmosfære
 • • Stort poolområde
 • • Midt på den dejlige sandstrand

Hotel Radisson Blu Resort Fujairah ligger smukt mellem Hajjar-bjergene og havet. Hotellet har over 500 meter privat strand og flere pools, som er perfekte til afslapning. Nyd hotellets spa, træn i fitnesscentret eller hvad med at opleve Dubai på en udflugt? Hotellet har sin egen bus til Dubai et par dage om ugen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Trivelige ansatte. Aircondition og korte avstander. Det var et bra treningsrom
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Radisson Blu Resort Fujairah består af flere bygninger og ligger skønt langs med en over 500 meter privat strand. Her er et stort poolområde med flere pools og to separate børnepools. Solstole, parasoller og gratis strand- og poolhåndklæder.

Buffetrestauranten Breeze serverer morgenmad, frokost og middag hver dag, og der er også en buffet kun for børnene til frokost og middag hver dag. Restaurant Al Nokhada tilbyder lækre retter fra det lokale køkken til middag. Grand Blu ligger ved poolen og har udsigt over havet. Her serveres enkle retter fra en á la carte-menu til frokost og middag. Tre barer: The Lounge, Heatwave Bar og en poolbar.

Gratis fitnessfaciliteter. Aerobichold og spa med gratis jacuzzi og mange skønne behandlinger mod betaling. Gratis minigolf. Snorkling og dykning mod betaling. På hotellets veludstyrede dykkercenter kan du få lektioner mod betaling. Du kan også komme på dykkerture til Dibba Fujairah lige uden for hotellet (mod betaling). Dibba Rock er især kendt for sit farverige koralrev med bl.a. klovnefisk og havskildpadder. Beachvolley. Skønhedssalon og frisør mod betaling.

Gratis wifi. Legeplads og børneklub for børn over 3 år i hotellets regi. For de ældre børn er der et spillerum med bordtennis og billard mod betaling. Roomservice døgnet rundt. Der er ca. 8 km til den lille lokale by Dibba, ca. 71 km til det centrale Fujairah med et shoppingcenter og ca. 150 km til det centrale Dubai. Hotellet har en bus, der kører til Dubai Mall fire dage om ugen mod betaling. Hotelbussen afgår om morgenen og kører tilbage om aftenen.

Måltider

Morgenmadsbuffet. All Inclusive, helpension eller halvpension mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

- Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.30. (Restaurant Breeze)
- Frokostbuffet, kl. 12.30-15.30. (Restaurant Breeze)
- Middagsbuffet, kl. 19.00-23.00. (Restaurant Breeze)
- Lokale drikkevarer, øl og vin ad libitum, kl. 11.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke udefra på hotellet. I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckningen tilbagebetales depositummet.

Altid på vores hoteller for børnefamilier
 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for ekstra store værelser med plads til min. 3-4 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder