1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Radisson Blu Resort Fujairah

apollo mondo family

 • • Rolig og afslappende atmosfære
 • • Midt på den gode sandstrand
 • • For hele familien

Velkommen til Apollo Mondo Family Resorts og Hotel Radisson Blu Resort Fujairah. Hotellet ligger midt på sandstranden, smukt mellem Hajarbjergene og det azurblå hav. Perfekt til afslapning for hele familien. Her er hvad der er kendetegnende for vores Family Resorts; Club Polly & Mino, svømmeskole, god og sund mad, Mondo Coffee, et veludstyret fitness rum og gratis træningstimer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Udsigt fra terasseø
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Radisson Blu Resort Fujairah består af flere bygninger og ligger skønt langs med en over 500 meter privat strand. Her bor hele familien i rummelige værelser og kan nyde en strålende havudsigt fra balkonen.

Vælg blandt flere pools
Her er et stort poolområde med 5 pools heraf to separate børnepools. Solstole, parasoller og  strand/ poolhåndklæder. Hotellet ligger midt på en privat sandstrand med beachbar, solstole og parasoller.

Veltillavet og sund mad

På Radisson Blu Resort Fujairah serveres varieret og sund mad og børnene har deres egen buffet. På buffetrestauranten Breeze serveres morgenmad, frokost og middag.

Den arabisk inspirerede restaurant Al Nokhada serverer skønne retter fra det arabiske og indiske køkken til middag. Grand Bleu ved poolen med udsigt over havet serverer enkle retter fra en a la carte-menu til frokost og middag. På hotellet er der en lounge- og poolbar samt kaffe- og juicebaren Mondo Café med god kaffe, friskpresset juice og lokalt bagværk.

Børnevenligt hotel
For børnene er her et bredt aktivitetsprogram med børneklub og svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmelærere. For de ældre børn er der et spillerum med bordtennis og billardbord mod betaling. Der er også legeplads og legerum på hotellet.

Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter som dukker op her og der på hotellet. Du kan overraske børnene ved at bestille besøg på værelset af vores charmerende venner.
Her kan du læse mere om Polly & Mino.

Gratis holdtræning og veludstyret fitnessrum
På Radisson Blu Resort Fujairah er der gratis veludstyret fitnessrum. Der er fire gratis træningstimer om dagen med skandinavisktalende instruktører. Der kan lånes vandrestave på servicekontoret mod et depositum. Cykel- og løbevogne kan også lejes.

Minigolf mod betaling. Gratis beachvolley, vandpolo og volleyball. Dykning og snorkling mod betaling. På hotellets veludstyrede dykkercenter kan du få lektioner mod betaling. Du kan også komme på dykkerture til Dibba Fujairah lige uden for hotellet. Som noget nyt til vinter er der mulighed for at deltage i guidede cykelture (begrænset antal pladser og reservation kræves). På O2 spa er der gratis jacuzzi og mange skønne behandlinger mod betaling.

Gratis wifi og anden information
Gratis wifi overalt. Roomservice døgnet rundt. Der er ca. 8 km til Dibba, et mindre lokalt samfund, ca. 70 km til centrale Fujairah med et shoppingcenter og ca. 150 km til det centrale Dubai. Hotellet har en bus, der kører til Dubai Mall mandag, onsdag, fredag og lørdag ud kl. 09.00 og retur kl 19.00 mod betaling.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Family Resorts

Måltider

Morgenmad. All Inclusive, All Inclusive Ultra, All Inclusive Soft (uden alkohol) eller halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider inden afrejse, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet på restaurant Breeze, kl. 07.00-10.30
- Frokostbuffet på restaurant Breeze, kl. 12.30-15.00. Du kan også vælge at nyde en lettere frokost på Grand Bleu (fast menu eller lettere frokost)
- Is til børnene kl. 12.00-18.00
- Middagsbuffet på restaurant Breeze, kl. 18.00-23.00
- Nogle dage kan middagen også nydes på á la carte-restauranterne Al Nokhada og Grand Bleu. Der er 50 AED rabat pr. voksen på regningen
- Forfriskninger, te og kaffe ad libitum, kl. 10.00-23.00
- Lokale drikkevarer, øl, vin og lokale drinks ad libitum, kl. 11.00-23.00


Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår desuden:

- Frokost på Grand Bleu eller i The Lounge (en fast menu)
- Middag på á la carte-restauranterne Grand Bleu eller Al Nokhada (fast 3-retters menu)
- Minibar med daglig påfyldning
- 20% rabat på roomservice
- 30% rabat på spapakke
- 30% rabat på dykkerpakke
- 20% rabat på PADI dykkerkurser

Ved All Inclusive Soft mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet på restaurant Breeze, kl. 07.00-10.30. (Restaurant Breeze)

- Frokostbuffet på restaurant Breeze, kl. 12.30-15.00. Du kan også vælge at nyde en lettere frokost (fast menu eller lettere frokost)
- Is til børnene kl. 12.00-18.00
- Middagsbuffet på restaurant Breeze, kl. 18.30-23.00
- Nogle dage kan middagen også nydes på á la carte-restauranterne Al Nokhada kl. 18.00-23.30 eller Grand Bleu kl 18.00-22.00. Der er 50 AED rabat pr. voksen på regningen
- Forfriskninger, te og kaffe ad libitum, kl. 09.00-23.00 - vær opmærksom på at alkoholiske drikke ikke indgår i Soft All Inclusive


Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikkevarer udefra og ind på hotellet. Radisson Blu Resort Fujairah er en af vinderne i TripAdvisors Travelers' Choice Awards 2015 i kategorien tophotel for familier. I De forenede Emirater opkræver en del hoteller et sikkerhedsdepositum i forbindelse med indcheckning. Depositummet kan betales kontant, men hotellerne foretrækker kredit- eller kontokort. Ved udcheckningen tilbagebetales depositummet.

Apollo Mondo Family Resorts
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi