1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Fairmont Fujairah Beach Resort

  • • Mange aktiviteter
  • • Smuk beliggenhed ved bjerge og strand
  • • Halvpension inkluderet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Fairmont Fujairah Beach Resort er et elegant hotel med fokus på dit velbefindende. Luksusresortet har en spektakulær beliggenhed ved kysten blandt Al Hajar-bjergene. Her kan du spille fodbold på stranden, cykle i bjergene eller prøve diverse vandsportsaktiviteter i Oman-bugtens blå vand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Mad og værelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet ligger i kystregionen Dibba, som er Emiratets næststørste by. Den stilfulde indretning består af et mix af moderne arkitektur og art déco med arabisk indslag. Her kan du få en fantastisk ferie med et mix af træning og afslapning i en af De Forenede Arabiske Emiraters mere uudforskede hjørner.

Mange sportsaktiviteter
På Fairmont Fujairah Beach Resort er der et dykkercenter, hvor du kan leje kajakker, kanoer eller vandski samt udstyr til dykning og snorkling. Gratis beach volley, strandfodbold, bordtennis og vandgymnastik.

Personlig træning og SUP (stand-up paddle) mod betaling. Der er mulighed for at leje cykler. Markerede løberuter på de foreslåede MTB-kort.

Skønt spa
På Willow Stream Spa (for gæster over 18 år) findes der seks behandlingsrum, skønhedssalon, hamam og et gratis, mindre fitness (åbningstider fra kl. 07.00-22.00). Gratis jacuzzi og sauna. Massage og andre spabehandlinger mod betaling.

Stilfuldt poolområde
I hovedpoolen er der en børnesektion. Der er også et poolområde med voksenpool og en separat børnepool. Solstole, parasoller og håndklæder. Poolbar og strandbar. Gæster over 16 år har gratis entré til strandklubben Lava ved hotelområdet. Gæster på Fairmont Fujairah Beach Resort har også gratis entré til Aqua Bounce, Fujairahs flydende vandpark.

Alt fra bistro til teservering
Vælg blandt flere muligheder til spisning, fx buffetrestauranten Canvas med live-cooking eller The Copper Lobster, der serverer grillet fiske- og skaldyrsretter til middag. Lette retter serveres i poolbaren Iammai om dagen. Om aftenen forvandles poolbaren til en shisha-lounge. Der er også Café Pronto, en bistro med et europæisk touch samt teservering og kunstgalleriet Arteasan.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Roomservice døgnet rundt samt vaskeservice mod betaling. Børneklub med engelsktalende personale for børn over 4 år.

Måltider

Halvpension.