Udflugter, Fujairah Beach

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Moderne Dubai, inkl. aftertoon tea på Burj Al Arab

Denne udflugt tager dig med til de nye dele af Dubai, og vi afslutter turen med traditionel afternoon tea på luksushotellet Burj Al Arab.

Vi starter dagen med et fotostop ved Dubai Marina, inden vi hopper på en bus til Atlantis the Palm på den ikoniske palmeø. Derefter fortsætter vi mod Dubai Mall, hvor vi går en tur gennem det kendte og gigantiske indkøbscenter. Her findes også indgangen til Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning. Elevatoren tager os op til 124. etage, hvor der er en panoramaudsigt udover det sædvanlige.

Efter dette besøger vi Souk Madinat Jumeira, kendt som Dubais Venedig, hvor vi også har et fotostop. Dagen afsluttes med en luksuriøs "High Tea" i Burj Al Arab. Her nyder vi kage, is og te eller kaffe, inden vi vender hjemad.

Entré til Burj Khalifa og High Tea på Burj Al Arab er inkluderet i prisen.

Dresscode: Pæn påklædning kræves (dvs. pænere hverdagstøj og ikke shorts og klip-klapper).
Udflugten er med engelsktalende guide.

Voksne (12+ år): 2205 DKK
Børn (2-11 år): 1616 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Torsdag, Søndag
Book

Aftentur i Dubai

Dette er aftenturen, der tager dig til nogle af de steder, som gør Dubai til verdens epicenter for luksus!

Vi starter aftenen med at mødes i Dubai Saga World, et galleri der sælger kunst og håndværk. Derefter fortsætter vi til det ikoniske luksushotel Burj Al Arab til et fotostop. Turen fortsætter derefter ca. 30 min i båd langs Mina Seyahi Lagoon og ind i den kunstige Dubai Marina. Her ligger luksusyachter op stribe blandt palmer og skyskrabere. Tilbage på land tager vi hen til Dubai Palm Jumeirah. Den ikoniske palmeø er en af verdens største kunstige øer, og her er både store luksushoteller og villaer. Herfra kan du se hele Dubais kendte skyline, så glem ikke kameraet!

Vi afslutter aftenen med en fælles middag på Armanis restaurant, Mediterraneo, som ligger i Burj Khalifa, og derefter tager vi en kort gåtur gennem Dubai Mall. Har du lyst, kan du herefter tage op til 124. etage og nyde det spektakulære udsigt ud over Dubai.

Middag på restaurant Armani, entré til Burj Khalifa samt bådtur i Dubai Marina er inkluderet i prisen. Drikkevarer indgår ikke.

Pæn påklædning kræves. Udflugten sker med engelsktalende guide.

Voksne (12+ år): 1604 DKK
Børn (2-11 år): 1177 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Lørdag, Mandag
Book

Aquaventure Waterpark

Tag hele familien med og besøg luksushotellet Atlantis the Palms egen vandpark Aquaventure Waterpark. Her findes nogle af verdens mest adrenalin-fremkaldende attraktioner - hvad siger du til, at vandet forsvinder under dig eller hvad med en rutsjebane, der er næsten helt vertikal?

Eller hvad med en gennemsigtig tunnel gennem en lagune fuld af hajer? Vil du ikke prøve de helt vilde attraktioner, så er der også rig mulighed for at slappe af og nyde solen ved de enorme pools.

Bemærk at børn over 120 cm regnes som voksne. Ved nogle attraktioner skal man være mindst 120 centimeter høj.

Entré indgår i prisen.

Transfer, mad og drikke indgår ikke i prisen. Nogle attraktioner koster ekstra.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Aquaventure Waterpark & Lost Chambers

Tag hele familien med og besøg luksushotellet Atlantis the Palms egen vandpark Aquaventure Waterpark og afslut dagen med et besøg på det enorme Lost Chambers.

Aquaventure Waterpark er noget ud over det sædvanlige - her findes nogle af verdens mest adrenalin-fremkaldende attraktioner - hvad siger du til, at vandet forsvinder under dig eller hvad med en rutsjebane, der er næsten helt vertikal? Eller hvad med en gennemsigtig tunnel gennem en lagune fuld af hajer? Vil du ikke prøve de helt vilde attraktioner, så er der også rig mulighed for at slappe af og nyde solen ved de enorme pools.

Lost Chambers er et gigantisk akvarium, hvor der er over 60.000 forskellige fisk og hajer, som du får at se. Du kan også lære mere om den mystiske by, Atlantis, som hele hotellet og vandparken er inspireret af

Bemærk at børn over 120 cm regnes som voksne. Ved nogle attraktioner skal man være mindst 120 centimeter høj.

Entré til Aquaventure Waterpark og Lost Chambers indgår i prisen. Transfer, mad og drikke indgår ikke i prisen. Nogle attraktioner koster ekstra.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

En dag i Ferrari World

Er du til fart og spænding, må du ikke gå glip af et besøg i Ferrari World udenfor Abu Dhabi! Denne indendørs forlystelsespark er verdens største af sin slags, og her kan man få følelsen af at køre rigtige Formel 1-biler. Med mere end 20 Ferrari-inspirerede attraktioner og simulatorer kan du blandt andet prøve verdens hurtigste rutsjebane, der går fra 0 til 240 kilometer i timen på 4.9 sekunder! Forlystelsesparken har desuden også flere restauranter og souvenirbutikker.

Mad, drikkevarer og transfer er ikke inkluderet i prisen.

Visse attraktioner og bilsimulatorer koster ekstra. Vær opmærksom på, at børn over 120 cm regnes som voksen. Visse attraktioner kræver, at man er minimum 120 cm. høj.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Magiske Dubai, inkl. frokost på Burj Al Arab

På denne halvdagsudflugt vil du opleve alle Dubais kontraster - det historiske og det topmoderne! Vi gør bl.a. et fotostop ved Jumeirah Morque. Derefter passerer vi Zabeel Palace på vej til det historiske område Bastakia, hvor det 180 års gamle fort Al Fahidi er beliggende, og som i dag er Dubai Museum.

Derefter fortsætter vi med bådtaxi over Dubai Creek, hvor flere af Dubais kendte souker er. Nyd blandt andet duften af Spice Souken og prut om priserne på Dubais mest berømte guldmarked, Deira Gold Souk. Vi afslutter dagen med frokost samt et fotostop ved verdens mest luksuriøse hotel Burj Al Arab.

Frokost, båd og indgang til Dubai Museum er inkluderet i prisen. Drikkevarer med alkohol indgår ikke i prisen. Udflugten sker med engelsktalende guide.

Bemærk at når vi besøger Burj Al Arab skal påklædningen være pæn; lange bukser, lukkede sko og dækkede skuldre.

Voksne (12+ år): 1787 DKK
Børn (2-11 år): 1142 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Onsdag, Mandag
Book

Mussandam Dibba, med dhow til Oman

Forlad Fujairah for nogle timer, og nyd livet på en traditionel Dhow-båd.

Vi sejler langs kysten i den nordlige del af Emiraterne og Oman. Vi kommer blandt andet forbi de naturligt udskårne huler. I løbet af dagen er der mulighed for forfriskende dyp samt snorkling i det Indiske Oceans krystalklare vand. Når det er tid til frokost, så vil besætningen sørge for en traditionel orientalsk frokostbuffet.

Frokost, frugt og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen. På båden er der også snorkeludstyr.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Tre eventyrparker i Dubai

En sjov dag med masser af eventyr venter dig i Jebel Ali i Dubai.
Her findes Legoland Dubai med over 40 karruseller, shows og attraktioner med lego-tema. Der findes også et Lego-vandland for familier med børn i alderen 2-12 år. I Motiongate Dubai kan du besøge Smøflernes by og møde favoritterne fra Kung Fu Panda, Shrek og Madagaskar. Prøv også Bollywood universum med masser af dans og farverigt tøj i Bollywood Park.

Udflugten inkluderer entré til Legoland Dubai, Motiongate Dubai og Bollywood Park. Mad, drikke og entré til Lego-vandlandet indgår ikke.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Tre parker i Dubai, inkl. transfer

Denne udflugt er næsten et must for alle barnlige sjæle - uanset om du rejser med eller uden børn. Her får du adgang til hele tre parker i Dubai!

I Legoland er der over 40 forskellige attraktioner, shows og miniatureverdener af LEGO. Til Legolandparken hører der en vandpark til for børn fra 2-12 år. Her er alt fra vandrutsjebaner til vandattraktioner.

I Motiongate Dubai parken kan du se frem til at møde flere kendte venner - Kung Fu Panda, Shrek og flere figurer fra filmen Madagaskar. Desuden kan du besøge smølfebyen samt udforske både Ghostbusters og Hunger Games-verdener!

I Bollywood Parks oplever du Bollywoods glitrende verden. Her er der flere attraktioner i skøn Bollywood stil.

Transfer og entré til alle tre parker er inkluderet i prisen.

Mad og drikkevarer samt entré til vandparken i Legoland er ikke inkluderet i prisen.

Yas Waterworld

I Yas Waterpark i Abu Dhabi kommer vandhunden til at trives, som fisk trives i vand! Her er nemlig 40 vandattraktioner med alt fra vandrutsjebaner til lazy rivers. Du kan blandt andet surfe på verdens største bølgemaskine, ride på verdens første, og største, tornado slide med plads til seks personer eller prøve en vandrutsjebane med loop. For de yngre findes der også et dejligt familieområde med pools til alle aldre.

Foruden pools, attraktioner og andre sjove oplevelser findes der også et stort udbud af restauranter og butikker.

Entré indgår i prisen.

Transfer, mad og drikke indgår ikke i prisen. Nogle attraktioner koster ekstra.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.

Ørkensafari med BBQ-middag

Spænd sikkerhedsbæltet og følg med på denne dag fartfyldte ørkensafari, som tager os langt ud i de gyldne sanddyne! Vores erfarne chauffører ved lige, hvordan de skal få sandet til at stå om ørerne på os, og det føles som om, at vi kører i dale og bjerge. Vi gør et stop i løbet af turen, så du kan få nogle gode billeder af den flotte sandørken.

Når aftenen kommer, og solen går ned om bag sanddynerne, så får vi buffet med lokalt touch til arabiske toner og mavedans.

BBQ-buffet og alkoholfrie drikkevarer er inkluderet i prisen.
Udflugten foregår uden guide men med engelsktalende chauffør.

Voksne (12+ år): 541 DKK
Børn (2-11 år): 488 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag
Book