Restaurant Shimmers i Dubai

Gå ud og spis i Dubai

Det er kort afstand mellem spisestederne i Dubai – her ligger gourmetrestauranter og fastfoodsteder på næsten hvert gadehjørne. Vi har udvalgt nogle af vores egne favoritter for at gøre det lettere at navigere blandt Dubais store udbud af spisesteder.

Shimmers – for de sofistikerede

Denne strandlounge (se billedet ovenfor) har en fantastisk beliggenhed lige ved havet og serverer førsteklasses mad, såsom supper, wraps, pasta og andre lækkerier. Vores bedste tip er den stærkt krydrede tomatsuppe med citrongræs. Og hvorfor ikke slutte måltidet af med en shisha (vandpibe) eller en god drink? Åbent dagligt fra kl. 18.00 til 01.30.

Adresse: Hotel Mina a'Salam, Jumeirah.
Telefon: +971 4 366 6730

Zaatar W Zeit – hurtigt og nemt

I fastfoodkæden Zaatar W Zeit kan man hurtigt og nemt købe lækre salater, pizzaer, wraps og sandwiches – perfekt til når du er på farten. Kæden er mest kendt for sine gode kyllingewraps. Du finder restauranterne i de fleste shoppingcentre og på Jumeirah Beach.

At.mosphere – middag med udsigt

Her kan du nyde en cigar og en af bartenderens signaturcocktails oppe i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Giorgio Armani måtte tage hele vejen op til 122. etage for at kunne udforme designet af interiøret på den eksklusive restaurant. Her kan du spise en god middag og à la carte-frokost til rimelige priser, taget restaurantens placering og udsigt i betragtning!

For at booke bord: reservations@atmosphereburjkhalifa.com
Telefon: +971 4 888 3828

Trader Vic’s – i det tropiske tegn

En farverig cocktailbar i polynesisk stil. Her serveres tropiske drinks og moderne asiatisk fusion food til livemusik. Det var på Trader Vic's filial i Californien, hvor Victor J. Bergeron opfandt den verdenskendte (og populære) romdrink Mai Thai i år 1944. Derfor kan du her nyde en Mai Thai lavet efter originalopskriften! Baren har også en hyggelig terrasse, hvor du kan nyde udsigten over kanalen, som slingrer sig rundt om hele området. Bestil en crispy duck, en tika tika puka puka – og til det: selvfølgelig en Mai Tai! Åbent dagligt fra kl. 19.00 og frem til 01.30.

Adresse: Souk Madinat Jumeirah 
For at booke bord: http://tradervicsmadinat.com/
Telefon: +971 4366 5646

Nasimi Beach Club

Brunch på Nasimi Beach – trendigt på stranden

Vidunderlige mad og en fantastisk udsigt over stranden. Hver lørdag serveres brunch mellem kl. 13.00 og 16.00 på den trendige strandklub Nasimi Beach ved det eksklusive hotel Atlantis The Palm. Prisen for en brunch ligger på ca. 250 AED (ca. 600 DKK) pr. person og dette inkluderer også adgang til klubbens private strand. Når mørket falder på, forvandles Nasimi Beach til en af Dubais mest populære strandklubber. Vi anbefaler, at du booker bord. Aldersgrænse 21 år.

Adresse: Palm Jumeirah 
For at booke bord: https://www.atlantisthepalm.com/reservation/nasimi-beach/book-now
Telefon: +971 4 426 2626

Al Hallab Restaurant & Sweets – libanesisk i Dubai Mall

De fleste rigtigt gode restauranter i Dubai findes på hotellerne eller inde i shoppingarkaderne. Denne fantastiske libanesiske restaurant ligger i shoppingcentret Dubai Mall og byder sine gæster på en utrolig udsigt over den smukke fontæne og Burj Khalifa. Desuden kan restauranten blære sig med en hel del førsteklasses retter på menuen, fx baba ganoush og fattoush eller mere kendte retter som mixed grill. På Al Hallab sælges ingen drikkevarer med alkohol.

Adresse: Dubai Mall, 3. etage
For at booke bord: http://www.alhallabrestaurant.com
Telefon: +971 4 330 8828